Wireless Networks Association   Σύνδεσμος Ασυρμάτων Δικτύων   [ Θέλουμε το σήμα μας να φτάσει παντού! Βάλτε από τώρα το στίγμα σας στο Χάρτη κάλυψης δικτύων, και αφήστε σε εμάς όλα τα υπόλοιπα! ]
 

Thread Rating:
  • 0 Ψήφοι - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Μαζί το Συνέδριο Εφαρμογών Πληροφορικής και η Infosystem 2010
28-09-2010, 07:12 PM,
#1
Μαζί το Συνέδριο Εφαρμογών Πληροφορικής και η Infosystem 2010
Πόλο έλξης για τους οπαδούς των τηλεπικοινωνιών και της ψηφιακής τεχνολογίας αναμένεται να αποτελέσει κατά τη διάρκεια του τριημέρου 8-10 Οκτωβρίου 2010 το Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», καθώς θα φιλοξενήσει την 24η INFOSYSTEM αλλά και το 16ο Συνέδριο Εφαρμογών Πληροφορικής με θέμα «Το Στοίχημα της Ανάπτυξης».

Για πρώτη φορά οι ομάδες των εκθετών της Infosystem συνδέονται με τις θεματικές του Συνεδρίου Εφαρμογών Πληροφορικής, αποσκοπώντας στην πραγματοποίηση μιας στοχευμένης διοργάνωσης.

Επιπλέον έχοντας ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο των εκθετών όσο και των επισκεπτών, η διοίκηση της Helexpo αποφάσισε η 24η Infosystem και το 16ο Συνέδριο Εφαρμογών Πληροφορικής να συστεγαστούν στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Η μεταφορά της Infosystem σε άλλο χώρο, η σύνδεσή της με το Συνέδριο Εφαρμογών Πληροφορικής, η μείωση των ημερών λειτουργίας σε τρεις και η προσφορά εκθεσιακού χώρου μειωμένου κόστους (9 τ.μ. με 1.500 ευρώ και 30 τ.μ. 5.000 ευρώ) έγιναν με στόχο να βοηθήσουν της εταιρείες πληροφορικής να δηλώσουν το παρών και στη φετινή διοργάνωση μιας από τις σημαντικότερες εκθέσεις Πληροφορικής που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου
Ασύρματα δίκτυα: Πρόκειται για σημεία πρόσβασης τεχνολογιών WiFi, ενωμένα συνήθως σε ένα ενιαίο δίκτυο που παρέχει υπηρεσίες παραπλήσιες με αυτές του Internet, με μεγαλύτερες όμως ταχύτητες και χωρίς χρέωση. Πάνω από όλα όμως πρόκειται για ομάδες ανθρώπων ενωμένες στο ίδιο δίκτυο (Ασύρματη κοινότητα) που μοιράζονται το χόμπυ τους για την τεχνολογία. Το ασύρματο αυτό δια-δίκτυο βασίζεται στην ομαδικότητα, στον εθελοντισμό και στην προσφορά
Πείτε το στους φίλους σας!


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Thread Author Replies Views Last Post
  Πρόσβαση μέσω LΤΕ και Wi-Fi μαζί προτείνει η Ericsson στο δρόμο για το 5G stargazer 0 2,980 20-01-2015, 09:38 AM
Last Post: stargazer
  LG G Watch: Τιμή €199, κυκλοφορεί τον Ιούνιο πιθανότατα μαζί με το LG G3! admin 0 1,357 29-04-2014, 05:31 PM
Last Post: admin

Forum Jump:

Return to TopReturn to Content