WNA

Full Version: Μαζί το Συνέδριο Εφαρμογών Πληροφορικής και η Infosystem 2010
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Πόλο έλξης για τους οπαδούς των τηλεπικοινωνιών και της ψηφιακής τεχνολογίας αναμένεται να αποτελέσει κατά τη διάρκεια του τριημέρου 8-10 Οκτωβρίου 2010 το Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», καθώς θα φιλοξενήσει την 24η INFOSYSTEM αλλά και το 16ο Συνέδριο Εφαρμογών Πληροφορικής με θέμα «Το Στοίχημα της Ανάπτυξης».

Για πρώτη φορά οι ομάδες των εκθετών της Infosystem συνδέονται με τις θεματικές του Συνεδρίου Εφαρμογών Πληροφορικής, αποσκοπώντας στην πραγματοποίηση μιας στοχευμένης διοργάνωσης.

Επιπλέον έχοντας ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο των εκθετών όσο και των επισκεπτών, η διοίκηση της Helexpo αποφάσισε η 24η Infosystem και το 16ο Συνέδριο Εφαρμογών Πληροφορικής να συστεγαστούν στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Η μεταφορά της Infosystem σε άλλο χώρο, η σύνδεσή της με το Συνέδριο Εφαρμογών Πληροφορικής, η μείωση των ημερών λειτουργίας σε τρεις και η προσφορά εκθεσιακού χώρου μειωμένου κόστους (9 τ.μ. με 1.500 ευρώ και 30 τ.μ. 5.000 ευρώ) έγιναν με στόχο να βοηθήσουν της εταιρείες πληροφορικής να δηλώσουν το παρών και στη φετινή διοργάνωση μιας από τις σημαντικότερες εκθέσεις Πληροφορικής που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου