Wireless Networks Association   Σύνδεσμος Ασυρμάτων Δικτύων   [ Θέλουμε το σήμα μας να φτάσει παντού! Βάλτε από τώρα το στίγμα σας στο Χάρτη κάλυψης δικτύων, και αφήστε σε εμάς όλα τα υπόλοιπα! ]
 


WNA - Συμφωνητικό Εγγραφής

Σκοπός των παρακάτω όρων δεν είναι να λογοκρίνουν ή να περιορίσουν τις δυνατότητες του forum αλλά αντιθέτως τέθηκαν για να διασφαλίσουν τόσο το αναγκαίο επίπεδο στις συζητήσεις, όσο και την αποφυγή τυχών παρεξηγήσεων μεταξύ των μελών. Με την εγγραφή σας στη Δημόσια Συζήτηση (Forum), συμφωνείτε ότι δε θα χρησιμοποιήσετε υλικό ή κείμενο στις δημοσιεύσεις σας το οποίο είναι αναληθές, δυσφημιστικό, συκοφαντικό, ανακριβές, υβριστικό, αγενές, που να προκαλεί μίσος, πρόστυχο, βλάσφημο, που να απειλεί ή να παραβιάζει τον ιδιωτικό χώρο ενός άλλου μέλους, ή να έρχεται σε αντίθεση με κάποιον διεθνή ή ελληνικό νόμο. Επίσης, συμφωνείτε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε υλικό που να ανήκει στην πνευματική ιδιοκτησία κάποιου τρίτου χωρίς να έχετε την έγγραφη συναίνεση του ιδιοκτήτη του υλικού αυτού, εκτός και αν έχετε ο ίδιος τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του υλικού που χρησιμοποιείτε. Επιπλέον, απαγορεύονται σε αυτή τη Δημόσια Συζήτηση τα ανεπιθύμητα εμπορικοδιαφημιστικά μηνύματα (spam), η αποστολή τεράστιων όγκων πληροφοριών (flooding), κάθε είδους διαφημίσεις, οι αλυσιδωτές επιστολές (chain letters), το πυραμιδικό μάρκετινγκ και κάθε είδους παρενοχλήσεις προς άλλα μέλη.

Πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι οι ιδιοκτήτες αυτής της Δημόσιας Συζήτησης δεν μπορούν να επαληθεύσουν την εγκυρότητα της κάθε δημοσίευσης. Επίσης μην ξεχνάτε ότι οι δημοσιεύσεις δεν παρακολουθούνται συνεχώς, επομένως οι ιδιοκτήτες της Δημόσιας Συζήτησης δεν είναι υπεύθυνοι για το όποιο περιεχόμενο τους και δεν εγγυώνται την ακρίβεια, πληρότητα ή τη χρησιμότητα των παρατιθέμενων πληροφοριών. Οι δημοσιεύσεις εκφράζουν τις απόψεις του μέλους που τα συνέγραψε και όχι απαραίτητα τις απόψεις αυτής της Δημόσιας Συζήτησης, των διαχειριστών και συντονιστών της ή του ιδιοκτήτη της. Οποιοδήποτε μέλος θεωρήσει ότι ένα δημοσιευμένο μήνυμα είναι ανάρμοστο, παρακαλείται να ειδοποιήσει αμέσως κάποιον διαχειριστή ή συντονιστή της Δημόσιας Συζήτησης. Το προσωπικό και ο ιδιοκτήτης της Δημόσιας Συζήτησης διατηρούν το δικαίωμα να διαγράψουν το ανάρμοστο περιεχόμενο, μέσα σε λογικά χρονικά πλαίσια, αν κρίνουν ότι είναι απαραίτητη η άμεση διαγραφή του. Επειδή αυτή η διαδικασία δεν είναι αυτόματη, παρακαλούμε καταλάβετε ότι δεν είναι εφικτό να διαγραφούν ή να διορθωθούν οι συγκεκριμένες δημοσιεύσεις άμεσα. Η ίδια τακτική ισχύει και για τις πληροφορίες που υπάρχουν στα προφίλ του κάθε μέλους. Παραμένετε αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων σας. Επιπλέον, συμφωνείτε να προστατεύετε και να απαλλάσσετε από κάθε ευθύνη τους ιδιοκτήτες της Δημόσιας Συζήτησης, τους διαχειριστές και τους συντονιστές, καθώς και τις όποιους δικτυακούς τόπους σχετίζονται με αυτή τη Δημόσια Συζήτηση. Οι ιδιοκτήτες διατηρούν επίσης το δικαίωμα να αποκαλύψουν την ταυτότητα σας (ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετική με εσάς που είναι έχει αποθηκευτεί σε αυτήν την υπηρεσία) σε περίπτωση κάποιας επίσημης καταγγελίας ή δικαστικής αγωγής που έχει προκύψει από τη χρήση της Δημόσιας Συζήτησης.

Έχετε την δυνατότητα με την εγγραφή σας να επιλέξετε το ψευδώνυμό σας. Παρακαλείσθε να επιλέξετε ένα ψευδώνυμο που να αρμόζει με τους παραπάνω κανόνες της Δημόσιας Συζήτησης. Με αυτόν τον λογαριασμό που πρόκειται να ενεργοποιήσετε, συμφωνείτε να μην ανακοινώνετε ποτέ τον κωδικό σας σε κάποιο άλλο μέλος, για την προστασία του λογαριασμού σας και για λόγους εγκυρότητας. Επίσης, συμφωνείτε να μη χρησιμοποιείτε ΠΟΤΕ τον λογαριασμό κάποιου άλλου μέλους για οποιονδήποτε λόγο. Επιπλέον, θα είναι ασφαλέστερο να χρησιμοποιήσετε έναν περίπλοκο και μοναδικό κωδικό για τον λογαριασμό σας, για να εμποδίσετε την πιθανή παραβίαση του λογαριασμού σας. Ακόμα δεν επιτρέπεται να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό εάν είστε ήδη κάτοχος κάποιου λογαριασμού. Μετά την εγγραφή σας και όταν συνδεθείτε στη Δημόσια Συζήτηση, είστε σε θέση να συμπληρώσετε ένα λεπτομερές προφίλ. Είναι δικιά σας ευθύνη να παρουσιάσετε ευπρεπείς και ακριβείς πληροφορίες σε αυτό. Οποιαδήποτε πληροφορία κρίνει το προσωπικό ή οι ιδιοκτήτες της Δημόσιας Συζήτησης ότι δεν είναι ακριβής ή ότι είναι ανάρμοστη, θα απομακρύνεται, με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Θα επιβληθούν στην κάθε περίπτωση κατάλληλες κυρώσεις.

Πρέπει να λάβετε επίσης υπόψη σας ότι με κάθε δημοσίευση καταγράφεται και η διεύθυνση IP σας, σε περίπτωση που χρειαστεί να αποβληθείτε από τη Δημόσια Συζήτηση ή να επικοινωνήσουμε με τον Παροχέα σας Υπηρεσιών Ίντερνετ (ISP). Αυτό θα συμβεί μόνο σε περίπτωση υπερβολικής παραβίασης αυτής της συμφωνίας. Τέλος, λάβετε υπόψη σας ότι το λογισμικό της Δημόσιας Συζήτησης τοποθετεί ένα cookie, ένα αρχείο κειμένου που περιέχει μικρά κομμάτια πληροφοριών (όπως είναι το όνομα σας), στην προσωρινή μνήμη (cache) του φυλλομετρητή σας. Αυτό χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ για να διατηρεί ή όχι τη σύνδεσή σας με τη Δημόσια Συζήτηση. Αυτό το λογισμικό δεν συλλέγει ούτε στέλνει κανένα άλλο είδος πληροφοριών στον υπολογιστή σας.

Με τη συνέχιση της διαδικασίας εγγραφής δεσμεύεστε πως συμφωνείτε με τους παραπάνω κανόνες αλλά και με οποιουσδήποτε άλλους ορίζει ο διαχειριστής, όπως επίσης και τους κατά μέρους κανονισμούς που ορίζουν οι συντονιστές συγκεκριμένων φόρουμ και οι οποίοι αναγράφονται σε εμφανές σημείο.


Return to TopReturn to Content