Wireless Networks Association   Σύνδεσμος Ασυρμάτων Δικτύων   [ Θέλουμε το σήμα μας να φτάσει παντού! Βάλτε από τώρα το στίγμα σας στο Χάρτη κάλυψης δικτύων, και αφήστε σε εμάς όλα τα υπόλοιπα! ]
 

Συνάντηση ιδρυτικών μελών τον Αυγούστο
29-07-2009, 11:51 PM, (This post was last modified: 01-08-2009, 10:54 AM {2} by stargazer.)
#1
Exclamation  Συνάντηση ιδρυτικών μελών τον Αυγούστο
Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να ξανασυναντηθούμε τα ιδρυτικά μέλη και όλα τα νέα μέλη που πλήρωσαν συνδρομή, εκεί όπου ξεκινήσαμε (δηλαδή στο buene).

Ο προγραμματισμός της ημερομηνίας και ώρας της συνάντησης θα γίνει με βάση το πότε είναι διαθέσιμα τα περισσότερα μέλη με την προϋπόθεση ότι όλοι θα ενημερώσουν το ημερολόγιο του WNA με το ποιες μέρες είναι απασχολημένοι. Για παράδειγμα εάν κάποιος βάλει ότι από 10-15 Αυγούστου θα είναι διακοπές και επιλέξει να φαίνεται ως "busy" εκείνες τις ημέρες, ή επιλέξει ότι τις καθημερινές από τις 7-15 δουλεύει, όταν θα προγραμματιστεί η συνάντηση το σύστημα θα εμφανίζει ότι δε μπορεί να παραστεί στην συνάντηση τα πρωινά και ότι δεν μπορεί να γίνει η συνάντηση 10-15 Αυγούστου. Περισσότερα για το πως λειτουργεί το σύστημα αυτό καθώς και απορίες και τα σχετικά στο αντίστοιχο thread.


Η συνάντηση είναι καθοριστική για την πορεία του συλλόγου, γι' αυτό και θα υπάρξει ενημέρωση μέσω SMS, όπως γίνεται σχεδόν σε όλες τις συναντήσεις.
Παρακαλούνται τα νέα μέλη να ενημερώσουν το προφίλ τους με τον αριθμό του κινητού τους.

Εάν δεν υπάρξει το ανάλογο ενδιαφέρον δεν θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση.

Συζήτηση σχετικά με την συνάντηση: http://www.wna.gr/forum/thread-806.html
Ασύρματα δίκτυα: Πρόκειται για σημεία πρόσβασης τεχνολογιών WiFi, ενωμένα συνήθως σε ένα ενιαίο δίκτυο που παρέχει υπηρεσίες παραπλήσιες με αυτές του Internet, με μεγαλύτερες όμως ταχύτητες και χωρίς χρέωση. Πάνω από όλα όμως πρόκειται για ομάδες ανθρώπων ενωμένες στο ίδιο δίκτυο (Ασύρματη κοινότητα) που μοιράζονται το χόμπυ τους για την τεχνολογία. Το ασύρματο αυτό δια-δίκτυο βασίζεται στην ομαδικότητα, στον εθελοντισμό και στην προσφορά
Πείτε το στους φίλους σας!


Forum Jump:

Return to TopReturn to Content