Wireless Networks Association   Σύνδεσμος Ασυρμάτων Δικτύων   [ Θέλουμε το σήμα μας να φτάσει παντού! Βάλτε από τώρα το στίγμα σας στο Χάρτη κάλυψης δικτύων, και αφήστε σε εμάς όλα τα υπόλοιπα! ]
 

Thread Rating:
  • 0 Ψήφοι - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crowdfunding για δικτυωση του Tech Ministry
08-06-2015, 10:50 AM,
#1
Crowdfunding για δικτυωση του Tech Ministry
Σημερα ξεκιναει μια καμπάνια στο indiegogo για να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά δικτυακού εξοπλισμού ο οποιος προοριζεται για το Tech Ministry (το hackerspace της Θεσσαλονικης), έτσι ώστε:

α) να δικτυωθεί σωστά και γρήγορα με τους υπόλοιπους ασύρματους κόμβους στην πόλη και
β) να εξασφαλίστει η αγορά εξοπλισμού μέσα στον χώρο (access point, switches, routers) που θα είναι διαθέσιμος για χρήση από τους επισκέπτες και τα μέλη του Tech Ministry.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα και να συμβάλλετε κι εσείς ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο, τον οποίο σας προτρέπουμε να μοιραστείτε και με τους φίλους σας στα social media:

http://igg.me/at/net4tm/x/8571413
20-09-2015, 07:27 PM,
#2
RE: Crowdfunding για δικτυωση του Tech Ministry
Κάπου εδώ ήθελα να ευχαριστήσω όσους συμμετείχαν.
Δυστυχώς και λόγω των capital controls η καμπάνια έφτασε μόνο το 10%.
Πλέον όμως με την αλλαγή του χώρου θα αλλάξει και ο σχεδιασμός που έχουμε κάνει και θα προσαρμοστεί στις νέες μας ανάγκες (δεν ισχύουν πλέον όλα τα περί οπτικής ίνας και ασύρματων διασυνδέσεων). Σε μια από τις επόμενες συναντήσεις θα τα συζητήσουμε αναλυτικά για να δούμε πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε καλύτερα το ποσό που συγκεντρώθηκε (περίπου 140 ευρώ μείον τα δωράκια που πρέπει να γίνουν σε όσους έδωσαν χρήματα).
Ασύρματα δίκτυα: Πρόκειται για σημεία πρόσβασης τεχνολογιών WiFi, ενωμένα συνήθως σε ένα ενιαίο δίκτυο που παρέχει υπηρεσίες παραπλήσιες με αυτές του Internet, με μεγαλύτερες όμως ταχύτητες και χωρίς χρέωση. Πάνω από όλα όμως πρόκειται για ομάδες ανθρώπων ενωμένες στο ίδιο δίκτυο (Ασύρματη κοινότητα) που μοιράζονται το χόμπυ τους για την τεχνολογία. Το ασύρματο αυτό δια-δίκτυο βασίζεται στην ομαδικότητα, στον εθελοντισμό και στην προσφορά
Πείτε το στους φίλους σας!


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Thread Author Replies Views Last Post
  Public Wi-Fi is a risky connection to bank on: your tech questions answered admin 0 2,269 06-04-2014, 12:29 PM
Last Post: admin
  State of the Union: Tech Hubs & Broadband admin 0 1,732 01-02-2014, 11:56 PM
Last Post: admin

Forum Jump:

Return to TopReturn to Content