Wireless Networks Association   Σύνδεσμος Ασυρμάτων Δικτύων   [ Θέλουμε το σήμα μας να φτάσει παντού! Βάλτε από τώρα το στίγμα σας στο Χάρτη κάλυψης δικτύων, και αφήστε σε εμάς όλα τα υπόλοιπα! ]
 

Thread Rating:
  • 0 Ψήφοι - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1η Πανελλήνια Ημερίδα ΑΜΔΑ
» Οι παρουσιάσεις
26-04-2012, 09:52 PM,
#1
1η Πανελλήνια Ημερίδα ΑΜΔΑ
"Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 1ης Πανελλήνιας Ημερίδας που διοργάνωσε το Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών, με θέμα, «Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες – Εναλλακτικά Δίκτυα Διασύνδεσης Υποδομών – Συνέργειες Εθελοντισμού, Δημοσίου & Εταιριών» -η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Απριλίου 2012 στο Αμφιθέατρο του ΥΜΕ- υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας.


Την ‘Έναρξη των Εργασιών της Ημερίδας πραγματοποίησε ο Υπουργός του ΥΜΕ κ. Μάκης Βορίδης, ενώ σύντομο Χαιρετισμό απήυθυναν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Σωκράτης Κάτσικας και ο Ειδικός Συνεργάτης του Υπουργού κ. Φαίδωνας Δημόπουλος.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες και παρουσιάσεις Οργανισμοί και Φορείς Ιδιωτικού και Δημοσίου Δικαίου, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, εκπρόσωποι Εταιριών Τηλεπικοινωνίας, Μη Κερδοσκοπικά Σωματεία και Εθελοντικές Οργανώσεις, ενώ κύριος στόχος της Ημερίδας ήταν η εξαγωγή τεκμηριωμένων και χρήσιμων συμπερασμάτων, τα οποία θα αξιοποιηθούν στην προσπάθεια για περαιτέρω βελτίωση της Επικοινωνίας μεταξύ Φορέων – Δημοσίου – Εθελοντικών Ομάδων και Εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα των Επικοινωνιών.
Αναλυτική Ενημέρωση σχετικά με το Πρόγραμμα, τις Παρουσιάσεις και τις Ομιλίες της Ημερίδας, μπορείτε να βρείτε παρακάτω οπού έχει αναρτηθεί το πλήρες σχετικό ενημερωτικό υλικό.


Ευχαριστούμε πολύ τις εταιρίες ΟΤΕ και VIVA.gr για την ευγενική τους χορηγία, τους Ομιλητές και τους Εκπροσώπους των εταιριών που συμμετείχαν στην Ημερίδα και φυσικά όλους τους συμμετέχοντες για την τιμητική τους παρουσία και συμμετοχή στην εκδήλωση.


Με εκτίμηση,

Ιωσήφ Μπονιτσιόλι
Πρόεδρος Σωματείου ΑΜΔΑ"

Οι παρουσιάσεις είναι διαθέσιμες στο AWMN.net
Ασύρματα δίκτυα: Πρόκειται για σημεία πρόσβασης τεχνολογιών WiFi, ενωμένα συνήθως σε ένα ενιαίο δίκτυο που παρέχει υπηρεσίες παραπλήσιες με αυτές του Internet, με μεγαλύτερες όμως ταχύτητες και χωρίς χρέωση. Πάνω από όλα όμως πρόκειται για ομάδες ανθρώπων ενωμένες στο ίδιο δίκτυο (Ασύρματη κοινότητα) που μοιράζονται το χόμπυ τους για την τεχνολογία. Το ασύρματο αυτό δια-δίκτυο βασίζεται στην ομαδικότητα, στον εθελοντισμό και στην προσφορά
Πείτε το στους φίλους σας!


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Thread Author Replies Views Last Post
Exclamation [ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ] Ημερίδα: Ηλεκτρονικές επικοινωνίες - Εναλλακτικά δίκτυα διασύνδεσης υποδομών [...] stargazer 1 5,169 15-04-2012, 02:27 AM
Last Post: stargazer
  [ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ] Συμμετοχή του Σωματείου ΑΜΔΑ στο FP7 – CONFINE project stargazer 1 6,645 28-01-2012, 05:53 PM
Last Post: stargazer
  ΗΜΕΡΙΔΑ airjaws 0 3,697 18-03-2010, 06:38 PM
Last Post: airjaws

Forum Jump:

Return to TopReturn to Content