Wireless Networks Association   Σύνδεσμος Ασυρμάτων Δικτύων   [ Θέλουμε το σήμα μας να φτάσει παντού! Βάλτε από τώρα το στίγμα σας στο Χάρτη κάλυψης δικτύων, και αφήστε σε εμάς όλα τα υπόλοιπα! ]
 

Thread Rating:
  • 0 Ψήφοι - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ανοιχτή πρόσκληση σε εκδήλωση κοπής πίτας WNA 2011
30-01-2011, 03:23 AM, (This post was last modified: 12-02-2011, 05:46 PM {2} by stargazer.)
#1
Ανοιχτή πρόσκληση σε εκδήλωση κοπής πίτας WNA 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, Θεσσαλονίκη 30/1/2011 :
Ο Σύνδεσμος Ασυρμάτων Δικτύων διοργανώνει εκδήλωση κοπής πίτας
το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου και ώρα 15.00 στην έδρα του στο DrivePark (drivepark.wna.gr) 17ο χλμ Θεσσαλονίκης - Περαίας, στροφή Ν. Ρυσίου.

Η Διοίκηση του WNA (Wireless Networks Association) και τα μέλη του, προσκαλούν ολόκληρο το δίκτυο καθώς επίσης και φίλους να παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Έχετε τις καλύτερες ευχές όλων μας για το 2011 και σας περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε από σταθερό ή κινητό τον αριθμό 2312 20 56 26

Wireless Networks Association
http://www.wna.gr/forum

Σχετικά με το WNA:
Το WNA σε πρώτη φάση είναι μια κοινότητα πίσω από την οποία υπάρχει και το αντίστοιχο Σωματείο, που δημιουργήθηκε για να οργανώσει όλες τις αντίστοιχες προσπάθειες στην Ελλάδα μια που δεν έχουν όλες οι περιοχές την δυνατότητα να αποκτήσουν νομική υπόσταση. Αποσκοπεί στην διάδοση, δημιουργία, ανάπτυξη, αξιοποίηση και χρήση ασυρμάτων δικτύων, ψηφιακής τηλεπικοινωνίας, διασύνδεσης, συνεργασίας, και ανταλλαγής ιδεών με άλλες Ασύρματες Κοινότητες.

Ο χαρακτήρας του Συλλόγου είναι σε όλα τα επίπεδα ανοιχτός, πλουραλιστικός, δημοκρατικός, ελεύθερος και συμμετοχικός.

Λόγω της έδρας του τα περισσότερα μέλη είναι από Βόρεια Ελλάδα και λιγότερα από Αττική. Το καταστατικό του συλλόγου επιτρέπει την online ψηφοφορία και αυτό διευκολύνει πολύ την βιωσιμότητα, την εξέλιξη του συνδέσμου, και την συνεργασία όλων απέναντι στον κοινό σκοπό.


Το WNA έχει ορίσει τοπικούς εκπροσώπους ανά νομό και ομάδες εργασίας με σκοπό την εξέλιξη και ενημέρωση όλων για σημαντικά θέματα και τεχνολογικές εξελίξεις. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να συμμετέχετε σε κάποια από τις ομάδες αυτές χωρίς να είστε απαραίτητα μέλος του συλλόγου.

Υπενθυμίζουμε ότι ισχύει ενιαίος κωδικός για όλες τις Online υπηρεσίες του WNA (wind, wiki, forum, taskmanager).

Παρακαλούμε διαβάστε αναλυτικά το καταστατικό και τους σκοπούς του συλλόγου στην ιστοσελίδα μας
www.wna.gr
www.wna.gr/wiki
wind.wna.gr
wna.gr/taskmanager
mail.wna.gr


Facebook event & RSVP: http://www.facebook.com/event.php?eid=183863451648353
Ασύρματα δίκτυα: Πρόκειται για σημεία πρόσβασης τεχνολογιών WiFi, ενωμένα συνήθως σε ένα ενιαίο δίκτυο που παρέχει υπηρεσίες παραπλήσιες με αυτές του Internet, με μεγαλύτερες όμως ταχύτητες και χωρίς χρέωση. Πάνω από όλα όμως πρόκειται για ομάδες ανθρώπων ενωμένες στο ίδιο δίκτυο (Ασύρματη κοινότητα) που μοιράζονται το χόμπυ τους για την τεχνολογία. Το ασύρματο αυτό δια-δίκτυο βασίζεται στην ομαδικότητα, στον εθελοντισμό και στην προσφορά
Πείτε το στους φίλους σας!


Forum Jump:

Return to TopReturn to Content