Wireless Networks Association   Σύνδεσμος Ασυρμάτων Δικτύων   [ Θέλουμε το σήμα μας να φτάσει παντού! Βάλτε από τώρα το στίγμα σας στο Χάρτη κάλυψης δικτύων, και αφήστε σε εμάς όλα τα υπόλοιπα! ]
 

Thread Rating:
  • 1 Ψήφοι - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Τρίτη, 15 Μαΐου 2012: Συνάντηση για ποτό και δικτύωση OC Thessaloniki
» Στο Fragile
14-05-2012, 09:22 PM, (This post was last modified: 14-05-2012, 09:24 PM {2} by stargazer.)
#1
Τρίτη, 15 Μαΐου 2012: Συνάντηση για ποτό και δικτύωση OC Thessaloniki
Όσοι έχετε ελεύθερο χρόνο αύριο Τρίτη, 15 Μαΐου 2012, εάν δεν βρέχει,
στο Fragile-Ταράτσα (Βαλαωρίτου 29), σε μια συνάντηση για ποτό και δικτύωση όπου μπορείτε να γνωρίσετε ανθρώπους από την ομάδα του OpenCoffee.gr και φυσικά γνωστούς συμμετέχοντες στις συναντήσεις του Open Coffee.

"Επιστρατεύστε τις ιδέες και τη διάθεσή σας και ελάτε να συζητήσουμε τι δουλεύει και τι θα μπορούσε να αλλάξει την ερχόμενη σεζόν για το Open Coffee στην πόλη μας. Μιλούμε καιρό για πιθανά “επόμενα βήματα”, θα θέλαμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας ως προς αυτό. Αν πάλι δεν έχετε κάποια ιδέα μπορείτε απλά να απολαύσετε ένα ποτό με την παρέα σας κάνοντας καινούριες επαφές και αναζητώντας ευκαιρίες συνέργιας."

Μην ξεχάσετε να πάρετε τις καρτούλες WNA για να μοιράσετε στους ενδιαφερόμενους.
Έχουμε υποσχεθεί πως σε κάποιο από τα επόμενα Open Coffee θα κάνουμε και παρουσίαση του WNA.
Ασύρματα δίκτυα: Πρόκειται για σημεία πρόσβασης τεχνολογιών WiFi, ενωμένα συνήθως σε ένα ενιαίο δίκτυο που παρέχει υπηρεσίες παραπλήσιες με αυτές του Internet, με μεγαλύτερες όμως ταχύτητες και χωρίς χρέωση. Πάνω από όλα όμως πρόκειται για ομάδες ανθρώπων ενωμένες στο ίδιο δίκτυο (Ασύρματη κοινότητα) που μοιράζονται το χόμπυ τους για την τεχνολογία. Το ασύρματο αυτό δια-δίκτυο βασίζεται στην ομαδικότητα, στον εθελοντισμό και στην προσφορά
Πείτε το στους φίλους σας!
14-05-2012, 10:04 PM,
#2
RE: Τρίτη, 15 Μαΐου 2012: Συνάντηση για ποτό και δικτύωση OC Thessaloniki
Τι ώρα; Γιατί 20:30 σχολάω...
15-05-2012, 07:41 AM,
#3
RE: Τρίτη, 15 Μαΐου 2012: Συνάντηση για ποτό και δικτύωση OC Thessaloniki
Μία ακόμη σεζόν φθάνει στο τέλος της και όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ο Μάιος ανέλαβε τον φετινό επίλογο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη Θεσσαλονίκη. Εκτός των πολλών events που έτρεξαν ή πρόκειται να τρέξουν, η ομάδα του Open Coffee Θεσσαλονίκη αποφάσισε να σας καλέσει σε μία τελευταία συνάντηση ώστε να μας δωθεί η ευκαιρία να πούμε “Καλό Καλοκαίρι” απο κοντά.

Την ερχόμενη Τρίτη, 15 Μαΐου 2012 μαζευόμαστε στον χώρο του Fragile - Ταράτσα (like εδώ, χάρτης εδώ), για μια συνάντηση χωρίς παρουσιάσεις με 100% χαρακτήρα δικτύωσης. Επιστρατεύστε τις ιδέες και τη διάθεσή σας και ελάτε να συζητήσουμε τι δουλεύει και τι θα μπορούσε να αλλάξει την ερχόμενη σεζόν για το Open Coffee στην πόλη μας. Μιλούμε καιρό για πιθανά “επόμενα βήματα”, θα θέλαμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας ως προς αυτό. Αν πάλι δεν έχετε κάποια ιδέα μπορείτε απλά να απολαύσετε ένα ποτό με την παρέα σας κάνοντας καινούριες επαφές και αναζητώντας ευκαιρίες συνέργιας.

Αρχίζουμε να μαζευόμαστε στις 20.00. Η συμμετοχή είναι εξ’ ορισμού δωρεάν. Επιβαρύνεστε μόνον με ό,τι καταναλώσετε. Αναζητήστε το special coctail “Open Coffee” που θα έχουν ετοιμάσει ειδικά για την συνάντησή μας τα παιδιά του Fragile και θα προσφέρεται στην ειδική τιμή των 5 ευρώ.

Εξ’ ορισμού, η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο. Επιβαρύνεστε μόνο για ότι καταναλώσετε. Δηλώστε ενδιαφέρον συμμετοχής αφήνοντας σχόλιο σε αυτό το post ή μέσω του facebook event μας.


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Thread Author Replies Views Last Post
Exclamation [ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ] Συνάντηση μελών και φίλων WNA lofos.wna.gr Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012 stargazer 9 8,014 12-01-2012, 07:42 PM
Last Post: stargazer
  Συνάντηση ΔΣ και μελών ομάδων εργασίας (2) Τρίτη 8 Δεκ. 2009 stargazer 9 7,125 09-12-2009, 03:20 AM
Last Post: stargazer

Forum Jump:

Return to TopReturn to Content