Wireless Networks Association   Σύνδεσμος Ασυρμάτων Δικτύων   [ Θέλουμε το σήμα μας να φτάσει παντού! Βάλτε από τώρα το στίγμα σας στο Χάρτη κάλυψης δικτύων, και αφήστε σε εμάς όλα τα υπόλοιπα! ]
 

Thread Rating:
  • 0 Ψήφοι - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FOSSCOMM 2012
» To πρόγραμμα της έκθεσης
29-04-2012, 10:38 PM, (This post was last modified: 29-04-2012, 10:39 PM {2} by stargazer.)
#1
FOSSCOMM 2012
[Image: bubble_fs.png]

H φετινή Fosscomm, θα διεξαχθεί στο ΤΕΙ Σερρών.
Ήταν προγραμματισμένη για 5 και 6 Μαΐου, μα λόγω της διεξαγωγής των εκλογών την Κυριακή 6 Μαΐου, η διεξαγωγή μετακινήθηκε για ένα Σαββατοκύριακο αργότερα, δηλαδή: 12 και 13 Μαΐου.
Σκοπός του συνεδρίου είναι η γνωριμία μεταξύ των κοινοτήτων, των συλλόγων και των ομάδων ερευνητικών και αναπτυξιακών που ασχολούνται με το Ελεύθερο Λογισμικό τόσο στη χώρα μας όσο σε διεθνές επίπεδο, η παρουσίαση των τεχνολογικών εξελίξεων στο χώρο, η παρουσίαση καινοτόμων ιδεών, η συλλογή προτάσεων για την προώθηση και την προβολή του Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα και η αποκόμιση γνώσεων μέσω των παρουσιάσεων και των workshops.
Απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για το Ελεύθερο Λογισμικό/Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα, ανεξάρτητα από το επίπεδο γνώσεων που διαθέτουν στην χρήση λογισμικών και υπολογιστών.

Πρόγραμμα:
Το πρόγραμμα ηδη ανακοινώθηκε και ειναι διαθέσιμο (χωρίς να αποκλείονται μικροαλλαγές της τελευταίας στιγμής)

Επίσης ανακοινωθήκαν και οι ώρες εξετάσεων LPI:

Το Σάββατο 12 Μαΐου 2012 και ώρα 11:00-12:30 θα διεξαχθεί η εξέταση του LPI 101.
Αργότερα την ίδια μέρα στις 15:00-16:30 θα διεξαχθεί και το LPI 102.
Ασύρματα δίκτυα: Πρόκειται για σημεία πρόσβασης τεχνολογιών WiFi, ενωμένα συνήθως σε ένα ενιαίο δίκτυο που παρέχει υπηρεσίες παραπλήσιες με αυτές του Internet, με μεγαλύτερες όμως ταχύτητες και χωρίς χρέωση. Πάνω από όλα όμως πρόκειται για ομάδες ανθρώπων ενωμένες στο ίδιο δίκτυο (Ασύρματη κοινότητα) που μοιράζονται το χόμπυ τους για την τεχνολογία. Το ασύρματο αυτό δια-δίκτυο βασίζεται στην ομαδικότητα, στον εθελοντισμό και στην προσφορά
Πείτε το στους φίλους σας!


Forum Jump:

Return to TopReturn to Content