Wireless Networks Association   Σύνδεσμος Ασυρμάτων Δικτύων   [ Θέλουμε το σήμα μας να φτάσει παντού! Βάλτε από τώρα το στίγμα σας στο Χάρτη κάλυψης δικτύων, και αφήστε σε εμάς όλα τα υπόλοιπα! ]
 

Thread Rating:
  • 0 Ψήφοι - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Το μεγαλύτερο project Internet of Things στον κόσμο, ήρθε και στην Ελλάδα!
13-11-2016, 09:33 PM,
#1
Το μεγαλύτερο project Internet of Things στον κόσμο, ήρθε και στην Ελλάδα!
Από το 2001-2002, όλοι εμείς, τα ιδρυτικά μέλη ασυρμάτων κοινοτήτων σε Πάτρα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια σε πάρα πολλές άλλες πόλεις "φέραμε" πρώτοι το Wi-Fi στην Ελλάδα, συμμετέχοντας σε κάτι πρωτοποριακό για τα τότε δεδομένα, τη δημιουργία ενός από τα μεγαλύτερα συλλογικά εγχειρήματα για την ανάπτυξη μητροπολιτικών δικτύων στην χώρα, παρέχοντας ελεύθερη πρόσβαση στο ιδιόκτητο ασύρματο ευρυζωνικό δίκτυο μεγάλων ταχυτήτων.

Πέρασαν ήδη 15 χρόνια και μια καινούρια πρόκληση εμφανίζεται μπροστά μας, μια καινούρια ιδέα έχει ήδη ξεκινήσει στο χώρο του Internet of Things και θα μας δώσει τη δυνατότητα υλοποίησης όλων εκείνων των projects που είχαμε σκεφτεί παλαιότερα, αλλά η τεχνολογία μας περιόριζε. Αυτή τη φορά με μικρές μεν ταχύτητες (μερικά kb/s) αλλά πολύ μεγαλύτερη εμβέλεια (της τάξης αρκετών χιλιομέτρων), σε συνδυασμό με τις ασύρματες κοινότητες θα μπορέσουμε από το 2017 κιόλας, να έχουμε πραγματικά την υποδομή ώστε να συνδέσουμε αμέτρητες συσκευές στο διαδίκτυο!


Σας προσκαλούμε όλους ξανά, για να συμμετέχετε στο TLab.io Project και κατ´ επέκταση στην Παγκόσμια κοινότητα του TheThingsNetwork! Μια μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουν μαζί, σε κάτι πραγματικά καινοτόμο, άτομα από την ασύρματη κοινότητα, προγραμματιστές, ηλεκτρονικοί, αυτοματιστές, designers, makers.


Συνδεθείτε στο http://TLab.io με τον λογαριασμό που έχετε στο facebook, linkedin ή github και ξεκινήστε να συμμετέχετε ενεργά στην προσπάθεια!


Forum Jump:

Return to TopReturn to Content