Wireless Networks Association   Σύνδεσμος Ασυρμάτων Δικτύων   [ Θέλουμε το σήμα μας να φτάσει παντού! Βάλτε από τώρα το στίγμα σας στο Χάρτη κάλυψης δικτύων, και αφήστε σε εμάς όλα τα υπόλοιπα! ]
 

Thread Rating:
  • 0 Ψήφοι - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Νέο Wireless slack community για τα μέλη των ασύρματων κοινοτήτων
07-10-2015, 06:29 PM, (This post was last modified: 10-10-2015, 10:27 PM {2} by stargazer.)
#1
Νέο Wireless slack community για τα μέλη των ασύρματων κοινοτήτων
Καλησπέρα,

Θα ήθελα να σας προσκαλέσω όλους στην νέα μεγάλη κοινότητα που ξεκινάμε στο slack
Για όσους δε το ξέρουν πρόκειται για ένα μοντέρνο εργαλείο άμεσης επικοινωνίας μεταξύ των μελών που μοιάζει αρκετά με web based IRC μια που έχει "channels"
και ταυτόχρονα με Instant Messenger καθώς έχει εφαρμογές για όλες τις συσκευές σχεδόν (κινητά, η/υ , tablet κτλ.)

Στόχος είναι να "ξυπνήσουμε" λίγο την ασύρματη κοινότητα Πανελλαδικά καθώς με τον καιρό χάνεται η επαφή μεταξύ των μελών.

Η χρήση της υπηρεσίας είναι δωρεάν και γίνεται μετά από πρόσκληση.
Για την ώρα έχουν δημιουργηθεί 2 κανάλια για Θεσσαλονίκη και Αθήνα και ένα Γενικό και τα μέλη που έχουν λογαριασμό @wna.gr @awmn.net @twmn.net, @iwmn.net, @wana.gr, @cywn.gr, @pwmn.net, @dwn.gr, @kwmn.gr @eviawifi.netμπορούν να εγγραφούν αυτόματα.

Όσοι δεν έχετε λογαριασμό και θέλετε να δοκιμάσετε την υπηρεσία ή είστε από άλλη κοινότητα που έχει συγκεκριμένο domain για τα emails των μελών μπορείτε να στείλετε ένα email sto [email protected] (ή PM αναγράφοντας το email σας)
για να στείλουμε πρόσκληση στο προσωπικό σας email ή να προσθέσουμε το domain σας στη λίστα για να μπαίνουν αυτόματα τα μέλη της κοινότητάς σας.

Η υπηρεσία λειτουργεί στο https://wirelessgr.slack.com/
Εγγραφή κάνετε στο https://wirelessgr.slack.com/signup/

Ό,τι θέλετε να ρωτήσετε είτε εδώ είμαστεWink
Ασύρματα δίκτυα: Πρόκειται για σημεία πρόσβασης τεχνολογιών WiFi, ενωμένα συνήθως σε ένα ενιαίο δίκτυο που παρέχει υπηρεσίες παραπλήσιες με αυτές του Internet, με μεγαλύτερες όμως ταχύτητες και χωρίς χρέωση. Πάνω από όλα όμως πρόκειται για ομάδες ανθρώπων ενωμένες στο ίδιο δίκτυο (Ασύρματη κοινότητα) που μοιράζονται το χόμπυ τους για την τεχνολογία. Το ασύρματο αυτό δια-δίκτυο βασίζεται στην ομαδικότητα, στον εθελοντισμό και στην προσφορά
Πείτε το στους φίλους σας!


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Thread Author Replies Views Last Post
  Wireless Nodes Database - Βάση δεδομένων/χάρτες τοποθεσιών Ασύρματων κόμβων stargazer 88 83,329 09-10-2016, 01:46 PM
Last Post: stargazer

Forum Jump:

Return to TopReturn to Content