Wireless Networks Association   Σύνδεσμος Ασυρμάτων Δικτύων   [ Θέλουμε το σήμα μας να φτάσει παντού! Βάλτε από τώρα το στίγμα σας στο Χάρτη κάλυψης δικτύων, και αφήστε σε εμάς όλα τα υπόλοιπα! ]
 

Thread Rating:
  • 0 Ψήφοι - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ζητούνται νέοι ομαδάρχες
23-10-2011, 11:12 AM, (This post was last modified: 23-10-2011, 11:17 AM {2} by stargazer.)
#1
Ζητούνται νέοι ομαδάρχες
Ζητούνται νέοι ομαδάρχες για τις ομάδες εργασίας με σκοπό την εξέλιξη του δικτύου μας πανελλαδικά.

Οι ομαδάρχες θα πρέπει να είναι άτομα που να έχουν χρόνο να ασχοληθούν για μια-δύο φορές το μήνα έτσι ώστε να οργανώσουν την ομάδα τους, είτε οργανώνοντας κάποια συνάντηση (κανονική είτε και online όπου τα μέλη δεν βρίσκονται στην ίδια περιοχή).

Θα έχουν πρόσβαση συντονιστή στο φόρουμ της ομάδας τους, και δυνατότητα δημιουργία σελίδας και θα είναι υπεύθυνοι να οργανώνουν την ομάδα, τον κανονισμό και την λειτουργία αυτής.

Θα ενημερώνουν για την όποια εξέλιξη το Δ.Σ. του συλλόγου μια φορά τον μήνα.

Το Δ.Σ. θα φροντίσει να παρέχει στους ομαδάρχες ό,τι χρειαστεί για να γίνουν σωστά οι εργασίες της ομάδας τους (πχ. για την ομάδα PR διαφημιστικό υλικό κτλ)

Σημειώνεται ότι δεν χρειάζεται οι ομαδάρχες να ξέρουν απαραίτητα από τεχνικά θέμα, αλλά να μπορούν να οργανώσουν σωστά την ομάδα - δηλαδή να επιλέξουν τα κατάλληλα άτομα που θα μπορούν να ολοκληρώσουν τις εργασίες της ομάδας.

Στο τέλος της θητείας του το Δ.Σ. προτίθεται να παρέχει συστάσεις για όσους θεωρεί ότι ολοκλήρωσαν με επιτυχία σημαντικό κομμάτι του έργου του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απαντήσουν στο σχετικό θέμα ή να αποστείλουν email στο ds(αt)wna.gr
Ασύρματα δίκτυα: Πρόκειται για σημεία πρόσβασης τεχνολογιών WiFi, ενωμένα συνήθως σε ένα ενιαίο δίκτυο που παρέχει υπηρεσίες παραπλήσιες με αυτές του Internet, με μεγαλύτερες όμως ταχύτητες και χωρίς χρέωση. Πάνω από όλα όμως πρόκειται για ομάδες ανθρώπων ενωμένες στο ίδιο δίκτυο (Ασύρματη κοινότητα) που μοιράζονται το χόμπυ τους για την τεχνολογία. Το ασύρματο αυτό δια-δίκτυο βασίζεται στην ομαδικότητα, στον εθελοντισμό και στην προσφορά
Πείτε το στους φίλους σας!


Forum Jump:

Return to TopReturn to Content