Wireless Networks Association   Σύνδεσμος Ασυρμάτων Δικτύων   [ Θέλουμε το σήμα μας να φτάσει παντού! Βάλτε από τώρα το στίγμα σας στο Χάρτη κάλυψης δικτύων, και αφήστε σε εμάς όλα τα υπόλοιπα! ]
 

Thread Rating:
  • 1 Ψήφοι - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cyta: Επίσημη διάθεση υπηρεσιών στην Αττική με ειδική προσφορά
07-02-2011, 06:27 PM,
#1
Cyta: Επίσημη διάθεση υπηρεσιών στην Αττική με ειδική προσφορά
Δελτίο Τύπου: H Cyta Ελλάδος λέει: γεια σου Αθήνα

Έναρξη εμπορικής λειτουργίας στην Αττική


Αθήνα, 7 Φεβρουαρίου 2011- Με το ηχηρό επικοινωνιακό μήνυμα «Γεια σου Αθήνα!» η Cyta Ελλάδος, η θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, ανακοινώνει επίσημα την εμπορική της δραστηριοποίηση στην Αττική, προσκαλώντας όλους τους κατοίκους να τη γνωρίσουν και να την εμπιστευτούν. Τέσσερα χρόνια μετά την ίδρυσή της στην Ελλάδα και έχοντας πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα επενδύσεις ύψους άνω των 85 εκατ. ευρώ, το μακρύ ταξίδι της Cyta σε μεγάλες πόλεις, χωριά και δυσπρόσιτες, «παρθένες» ευρυζωνικά περιοχές της ελληνικής περιφέρειας, συνεχίζεται με την είσοδο στην πρωτεύουσα.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρθηκε στο πλαίσιο σχετικής συνέντευξης τύπου, η Cyta Ελλάδος έχει ήδη συμπληρώσει σχεδόν δυόμιση έτη επιτυχημένης εμπορικής παρουσίας στην περιφέρεια παρέχοντας αξιόπιστα προϊόντα σταθερής τηλεφωνίας και internet (1play, 2play) στους 140.000 Πελάτες της σε Κρήτη, Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Λάρισα, Βόλο, Λαμία, Πάτρα και Αργοσαρωνικό (Αίγινα, Σαλαμίνα). Επόμενος στόχος αλλά και στοίχημα για τη Cyta Ελλάδος είναι να καταφέρει να καλύψει με τα προϊόντα της τις βασικότερες τηλεπικοινωνιακές ανάγκες και απαιτήσεις και των κατοίκων της πρωτεύουσας, συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση του τρόπου ζωής τους.

Προσεγγίζοντας εξαρχής με αληθινό ενδιαφέρον τις ανάγκες του Πελάτη της, η Cyta στήριξε την επένδυσή της σε δυο βασικούς άξονες : στην ανάπτυξη ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών, σήμερα μήκους άνω των 2.200 χλμ. και στην εξυπηρέτηση του Πελάτη μετά την πώληση, τομέας ο οποίος απασχολεί τα 2/3 του ανθρώπινου δυναμικού της ήδη άνω των 500 ατόμων. Έτσι, με σχεδόν δυόμιση έτη εμπορικής παρουσίας στην Ελλάδα, η Cyta κατάφερε να δημιουργήσει πέραν του μεγάλου δικτύου επίσημων συνεργατών σε όλες τις περιοχές δραστηριοποίησής της και μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη Αλυσίδα Ιδιόκτητων Καταστημάτων. Διαθέτοντας παράλληλα ιδιόκτητο Στόλο Οχημάτων Τεχνικών Εξυπηρέτησης, η Cyta είναι απόλυτα προετοιμασμένη και εναρμονισμένη με τις αυξανόμενες απαιτήσεις των Πελατών.

Με αφορμή την είσοδο στην Αττική και πραγματοποιώντας ένα σύντομο απολογισμό της πορείας της εταιρείας στην Ελλάδα, ο Γενικός Διευθυντής κ. Μιχάλης Ε. Αχιλλέως δήλωσε τα εξής:
«Από τα πρώτα μας βήματα, δώσαμε έμφαση στην εξυπηρέτηση των Πελατών μας οι οποίοι είναι και η κύρια αιτία για τους πρωτόγνωρους ρυθμούς ανάπτυξης που γνωρίζει σήμερα η εταιρεία. Εργαστήκαμε σκληρά και με συνέπεια για να τους κερδίσουμε. Παράλληλα, φροντίσαμε εξαρχής για τη σταδιακή επέκταση της εταιρείας με σταθερά βήματα από την περιφέρεια με κατεύθυνση προς το κέντρο.

Στη πορεία της μέχρι σήμερα η Cyta επένδυσε στις τοπικές κοινωνίες αξιοποιώντας τοπικούς πόρους και συνδυάζοντας την επιχειρηματική ανάπτυξη με την κοινωνική προσφορά. Δοκιμαστήκαμε σε κάθε μας βήμα και σήμερα νιώθουμε διπλά δικαιωμένοι διότι παρά τις όποιες δυσκολίες, τελικά καταφέραμε σε σύντομο διάστημα να πετύχουμε τους στόχους μας εντός χρονοδιαγράμματος, αποκτώντας σημαντική θέση στην ελληνική αγορά. Δεσμευόμαστε ότι τόσο στην Αθήνα όσο και πανελλαδικά θα εξακολουθήσουμε την ίδια τακτική προσέγγισης του Πελάτη με ειλικρίνεια και χαμηλούς τόνους».
Η φιλοσοφία των προϊόντων μας

Η Cyta είναι η εταιρεία η οποία εισήγαγε το μοναδικό σύστημα ελεύθερων συνδυασμών και ταχυτήτων Internet και Σταθερής Τηλεφωνίας. Ειδικότερα, η Cyta προσφέρει στον Πελάτη το βασικό πακέτο 2play στα 16€ συμπ. ΦΠΑ και παράλληλα του δίνει τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμεί, να «χτίσει» πάνω σε αυτό αυξομειώνοντας τις επιλογές του ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σύμφωνα και με τις συνήθειές του. Έτσι ο Πελάτης δεν αναγκάζεται να επιλέξει εξαρχής ένα «τυποποιημένο» προϊόν το οποίο θα τον δεσμεύει για όσο διάστημα διαρκέσει η σύνδεσή του.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικά για την Αττική ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ειδική προσφορά γνωριμίας «1+1 δώρο» η οποία (συνοπτικά) προσφέρει με την επιλογή χρόνου ομιλίας προς Σταθερά Ελλάδος, δωρεάν χρόνο αντίστοιχης αξίας προς Κινητά Ελλάδος ή προς Διεθνή Σταθερά.


Σχετικά με τη Cyta Ελλάδος
Είναι η 100% θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών της Κύπρου. Ο Οργανισμός διαθέτει 50ετή παρουσία και εμπειρία στις τηλεπικοινωνίες και έχει λάβει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών του.
Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες internet και σταθερής τηλεφωνίας και αντίστοιχα πακέτα 2play (internet+σταθερή) και 1play (internet) για οικιακούς και εταιρικούς Πελάτες.
Ήδη συμπληρώνοντας σχεδόν δυόμιση έτη εμπορικής παρουσίας στην Ελλάδα, η Cyta Ελλάδος έχει ξεπεράσει τους 140.000 ενεργοποιημένους Πελάτες.
Δραστηριοποιείται σε Κρήτη, Δυτική και Κεντρική Μακεδονία (Νομοί Φλωρίνης, Πέλλας, Γρεβενών, Κοζάνης, Καστοριάς, Ημαθίας) Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Λάρισα, Βόλο, Λαμία, Πάτρα και Αργοσαρωνικό (Αίγινα, Σαλαμίνα).
Διαθέτει ένα ισχυρό δίκτυο επίσημων συνεργατών πανελλαδικά καθώς και μία συνεχώς αναπτυσσόμενη αλυσίδα ιδιόκτητων καταστημάτων. Ήδη έχουν τεθεί σε λειτουργία 8 καταστήματα εξυπηρέτησης Πελατών σε περιοχές-κλειδιά της ελληνικής περιφέρειας και συγκεκριμένα σε Θεσσαλονίκη (2), Καστοριά, Κοζάνη, Βέροια, Ηράκλειο Κρήτης, Έδεσσα και Χανιά.
Έχει υλοποιήσει οπτικό δίκτυο μήκους άνω των 2.200 χλμ. το οποίο εκτείνεται σε όλη την επικράτεια των νομών όπου δραστηριοποιείται καλύπτοντας όχι μόνο τις εμπορικά «ελκυστικές» αλλά και τις απομακρυσμένες περιοχές.
Το ύψος της επένδυσης του έργου της Cyta στην Ελλάδα μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τα 85 εκατ. ευρώ.
Η Cyta Ελλάδος είναι ο πρώτος μέχρι στιγμής πάροχος στην Ελλάδα με επιτυχή πιστοποίηση ISO 9001:2008 σε όλους τους τομείς της εταιρείας.

Πηγή: Cyta


Yπενθυμίζεται πως το adslgr.com είχε δημοσιεύσει την έναρξη εμφάνισης διαθεσιμότητας σε επιλεγμένα Α/Κ στην Αττική από τις 23/12/2010, στο σχετικό θέμα: cyta: Έναρξη διάθεσης των υπηρεσιών της στην Αττική

Posted on Mon, 07 Feb 2011 13:22:12 GMT at http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=475054&goto=newpost


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Thread Author Replies Views Last Post
  LG G3: Επίσημη παρουσίαση στις 27 Μαΐου σε 6 πόλεις (ταυτόχρονα) admin 0 1,179 30-04-2014, 02:02 PM
Last Post: admin
  Nokia Lumia 630: Διέρρευσε επίσημη φωτογραφία, παρουσίαση στις 19 Απριλίου; admin 0 1,676 07-03-2014, 07:08 PM
Last Post: admin
  Diablo III: Reaper of Souls, η πρώτη επίσημη τηλεοπτική διαφήμιση [Video] admin 0 2,032 03-03-2014, 10:47 PM
Last Post: admin
  έως και 50Mbps μέσω της τεχνολογίας VDSL2 από τη Cyta stargazer 0 3,512 12-12-2011, 11:49 PM
Last Post: stargazer
Exclamation η Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού χρηματοδοτεί 279 νέα σημεία δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο Internet stargazer 4 10,088 27-03-2009, 06:11 PM
Last Post: kondorgr

Forum Jump:

Return to TopReturn to Content