Wireless Networks Association   Σύνδεσμος Ασυρμάτων Δικτύων   [ Θέλουμε το σήμα μας να φτάσει παντού! Βάλτε από τώρα το στίγμα σας στο Χάρτη κάλυψης δικτύων, και αφήστε σε εμάς όλα τα υπόλοιπα! ]
 

Thread Rating:
  • 1 Ψήφοι - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ανοιχτή πρό(σ)κληση συμμετοχής σε ομάδες εργασίας
19-03-2009, 08:50 PM, (This post was last modified: 19-03-2009, 09:41 PM {2} by stargazer.)
#1
Ανοιχτή πρό(σ)κληση συμμετοχής σε ομάδες εργασίας
Το WNA σας προσκαλεί να συμμετέχετε στις ομάδες εργασίας που σχετίζονται με την ανάπτυξη των ασυρμάτων δικτύων, προσφέροντας κι εσείς την γνώση σας στον τομέα που μπορείτε να συμβάλετε αλλά και διευρύνοντας τις γνώσεις σας σε άλλους τομείς.

Μπορείτε να συμμετέχετε σε μια από τις υπάρχουσες ομάδες εργασίας ή να προτείνετε την δημιουργία νέων ομάδων.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλα τα μέλη του φόρουμ, και όχι μόνο στα μέλη του συλλόγου.

Τα μέλη της ομάδας θα έχουν το δικό τους φόρουμ, θα μπορούν να έχουν προσωπικό λογαριασμό email χωρητικότητας 7GB στο WNA.gr και δυνατότητα ειδοποίησης μέσω SMS για τις συναντήσεις της ομάδας.

Συντονιστής σε κάθε ομάδα θα είναι κάποιο από τα μέλη του συλλόγου που επιλέγουν τα μέλη της συγκεκριμένης ομάδας. Ο συντονιστής θα ενημερώνει τον σύλλογο και τα μέλη του φόρουμ για τις εργασίες της ομάδας στο φόρουμ της ομάδας.

Μπορείτε να συμμετέχετε στη συζήτηση για τις ομάδες εργασίας εδώ:
http://www.wna.gr/forum/thread-13-post-2...ml#pid2236

Στείλτε την πρόσκληση αυτή σε όσους πιστεύετε ότι μπορούν να βοηθήσουν μέσω email, πατώντας εδώ,

ή/και προσκαλέστε και τους φίλους σας να συμμετέχουν στην online κοινότητά μας πατώντας εδώ...
Ασύρματα δίκτυα: Πρόκειται για σημεία πρόσβασης τεχνολογιών WiFi, ενωμένα συνήθως σε ένα ενιαίο δίκτυο που παρέχει υπηρεσίες παραπλήσιες με αυτές του Internet, με μεγαλύτερες όμως ταχύτητες και χωρίς χρέωση. Πάνω από όλα όμως πρόκειται για ομάδες ανθρώπων ενωμένες στο ίδιο δίκτυο (Ασύρματη κοινότητα) που μοιράζονται το χόμπυ τους για την τεχνολογία. Το ασύρματο αυτό δια-δίκτυο βασίζεται στην ομαδικότητα, στον εθελοντισμό και στην προσφορά
Πείτε το στους φίλους σας!


Forum Jump:

Return to TopReturn to Content