Wireless Networks Association   Σύνδεσμος Ασυρμάτων Δικτύων   [ Θέλουμε το σήμα μας να φτάσει παντού! Βάλτε από τώρα το στίγμα σας στο Χάρτη κάλυψης δικτύων, και αφήστε σε εμάς όλα τα υπόλοιπα! ]
 

Thread Rating:
  • 1 Ψήφοι - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 μήνες δωρεάν τηλεφωνικό νούμερo για όλους από Viva! και το WNA.gr!!!
12-10-2010, 06:16 PM,
#1
2 μήνες δωρεάν τηλεφωνικό νούμερo για όλους από Viva! και το WNA.gr!!!
Αγαπητοί φίλοι,

Όπως ίσως θα έχετε προσέξει από τα σχετικά διαφημιστικά Banners στην σελίδα μας, και στον χάρτη κόμβων (WiND), το WNA σε συνεργασία με το Viva! σας προσφέρει εντελώς δωρεάν, για 2 μήνες και χωρίς καμία δέσμευση τη δυνατότητα να δοκιμάσετε και εσείς τα τηλεφωνικά νούμερα VoIP, τα γνωστά και ως Viva Numbers.

Τα Viva Numbers είναι ελληνικά τηλεφωνικά νούμερα που απευθύνονται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις και που μπορεί να τα αποκτήσει απλά και γρήγορα οποιοσδήποτε έχει σύνδεση στο Internet. Τα νούμερα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Με €1, έχετε το δικό σας τηλεφωνικό νούμερο το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε για τηλεφωνία μέσω Internet (VoIP), είτε να το κάνετε Fax (Fax2Mail, SendFax), είτε να το ρυθμίσετε να σας ακολουθεί όπου βρίσκεστε (FollowMe) είτε να το κάνετε τηλεφωνητή νέας γενιάς , και να λαμβάνετε όλα τα μηνύματα στο email σας (VoiceMail). Το σύνολο των υπηρεσιών των Viva Numbers παρουσιάζονται στη σελίδα VivaNumbers. Παράλληλα μπορεί κανείς να μετατρέψει νούμερο του σταθερού που ήδη έχει σε Viva Number , με μια απλή αίτηση φορητότητας από το website του Viva .

Μέσα από την ειδική σελίδα που έχει διαμορφωθεί για το WNA, στο www.viva.gr/wna/ μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό τηλεφώνου που θέλετε, είτε είναι προσωπικός αριθμός (ξεκινάει με 700 και έχει αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα) είτε είναι γεωγραφικός αριθμός για τις περιοχές: Αθήνα (211), Θεσσαλονίκη (231) , 241 (Λάρισα), 261 (Πάτρα), 281 (Ηράκλειο), 251 (Καβάλα), 2231 (Λαμία), 2321 (Σέρρες), 2421 (Βόλος), 2551 (Αλεξανδρούπολη), 2651 (Ιωάννινα), 2541 (Ξάνθη), 2531 (Κομοτηνή), 2221 (Χαλκίδα), 2721 (Καλαμάτα). Οι αριθμοί Viva δεν έχουν χρέωση μεταξύ τους και μπορείτε να έχετε απεριόριστες κλήσεις με τους φίλους σας που έχουν ήδη Viva Number!


Υπενθυμίζουμε ότι και ο αριθμός του συλλόγου μας (231-220-5626) είναι Viva Number! ενώ αρκετά από τα μέλη έχουνε ήδη το δικό τους Viva Number σε συνδυασμό με κάποια σταθερή ή ασύρματη συσκευή VoIP, είτε κάποιο softphone πρόγραμμα για τον υπολογιστή ή το κινητό τους τηλέφωνο (σύνδεση μέσω WiFi).

Δοκιμάστε και εσείς για 2 μήνες δωρεάν τα Viva Numbers! - δεν έχετε τίποτα να χάσετε - και εφόσον μείνετε ικανοποιημένοι μπορείτε με μόλις 1 ευρώ τον μήνα να κρατήσετε τον αριθμό που επιλέξατε, ενώ μπορείτε να το προτείνετε και στους φίλους σας κερδίζοντας bonus πόντους με το πρόγραμμα Συστήστε & Κερδίστε.
Ασύρματα δίκτυα: Πρόκειται για σημεία πρόσβασης τεχνολογιών WiFi, ενωμένα συνήθως σε ένα ενιαίο δίκτυο που παρέχει υπηρεσίες παραπλήσιες με αυτές του Internet, με μεγαλύτερες όμως ταχύτητες και χωρίς χρέωση. Πάνω από όλα όμως πρόκειται για ομάδες ανθρώπων ενωμένες στο ίδιο δίκτυο (Ασύρματη κοινότητα) που μοιράζονται το χόμπυ τους για την τεχνολογία. Το ασύρματο αυτό δια-δίκτυο βασίζεται στην ομαδικότητα, στον εθελοντισμό και στην προσφορά
Πείτε το στους φίλους σας!


Forum Jump:

Return to TopReturn to Content