Wireless Networks Association   Σύνδεσμος Ασυρμάτων Δικτύων   [ Θέλουμε το σήμα μας να φτάσει παντού! Βάλτε από τώρα το στίγμα σας στο Χάρτη κάλυψης δικτύων, και αφήστε σε εμάς όλα τα υπόλοιπα! ]
 

Thread Rating:
  • 0 Ψήφοι - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vodafone: Επιτυχής μετάδοση δεδομένων HSPA+ στα 20Mbps
03-03-2009, 12:39 AM,
#1
Vodafone: Επιτυχής μετάδοση δεδομένων HSPA+ στα 20Mbps
Πριν ενάμιση μήνα περίπου διάβαζα πως η Vodafone Ισπανίας ολοκλήρωσε την ανάπτυξη πιλοτικού δικτύου HSPA+ για κινητές ευρυζωνικές συνδέσεις με ταχύτητες έως τα 16Mbps. Το πιλοτικό αυτό δίκτυο αναπτύχθηκε από τις εταιρείες Ericsson, Qualcomm και Huawei.
Σήμερα, σύμφωνα με άρθρο του myphone.gr, βλέπουμε πως η Vodafone στην Ελλάδα κατάφερε να επιτύχει σε εργοστασιακές συνθήκες τη λήψη δεδομένων στην ταχύτητα των 20Mbps.

H Vodafone «δεσμεύεται» για τη συνεχή εξέλιξη του ασύρματου ευρυζωνικού της δικτύου. Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει σήμερα ταχύτητες 7,2Mbps και 1,44Mbps για τη λήψη και την αποστολή δεδομένων αντίστοιχα, ενώ σχεδιάζει να διαθέσει εμπορικά μέσα στο 2009, την επόμενη γενιά των ασύρματων ευρυζωνικών υπηρεσιών HSPA+ (64-QAM) και HSUPA 5,76Mbps σε... «επιλεγμένες γεωγραφικές περιοχές».
Ασύρματα δίκτυα: Πρόκειται για σημεία πρόσβασης τεχνολογιών WiFi, ενωμένα συνήθως σε ένα ενιαίο δίκτυο που παρέχει υπηρεσίες παραπλήσιες με αυτές του Internet, με μεγαλύτερες όμως ταχύτητες και χωρίς χρέωση. Πάνω από όλα όμως πρόκειται για ομάδες ανθρώπων ενωμένες στο ίδιο δίκτυο (Ασύρματη κοινότητα) που μοιράζονται το χόμπυ τους για την τεχνολογία. Το ασύρματο αυτό δια-δίκτυο βασίζεται στην ομαδικότητα, στον εθελοντισμό και στην προσφορά
Πείτε το στους φίλους σας!


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Thread Author Replies Views Last Post
  NSN: Eπίδειξη δικτύου HSPA+ με ταχύτητα 200 Mbps stargazer 0 4,082 26-03-2011, 01:37 PM
Last Post: stargazer
  HSPA+ MIMO από την Huawei στην Ελλάδα stargazer 0 4,015 25-12-2009, 03:46 PM
Last Post: stargazer

Forum Jump:

Return to TopReturn to Content