WNA

Full Version: Wireless Nodes Database - Βάση δεδομένων/χάρτες τοποθεσιών Ασύρματων κόμβων
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Νομίζω πρέπει να είναι όλα περασμένα τώρα
Όλοι οι ενεργοί κόμβοι του KVWN μαζί με τους clients περάστηκαν στο wind. Έγιναν και οι αντίστοιχες αιτήσεις διευθυνσιοδότησης με την επισήμανση των Ip που χρησιμοποιούμε.

Αν η όλη προσπάθεια πάει καλά και αρχίσει η συμμετοχή των ασυρμάτων δικτύων , πιστεύω ότι μάλλον σε ότι αφορά το wind θα πρέπει να γίνει διαχειριστής τουλάχιστον ένα μέλος από κάθε δίκτυο το οποίο θα είναι επιφορτισμένο με την διευθυνσιοδότηση εντός του δικτύου του. Αυτό κυρίως σε ότι αφορά την προσθήκη νέων κόμβων αν υποθέσουμε ότι θα γίνονται απευθείας στο wna και όχι στα wind του κάθε δικτύου. Δεν μπορεί για παράδειγμα να είναι η Θεσνίκη υπεύθυνη για διευθυνσιοδότηση εντός του δικτύου της Καβάλας και αντίστροφα.
Μήπως να γίνει στις υπηρεσίες ενα wind subforum?

Να αναφέρει το τρέχον wind team και να μπορούμε να σημειώνουμε εκεί για τυχόν αλλαγές/προσθήκες που παρατηρούμε οτι χρειάζονται. πχ εγώ θέλω να τους πω να προσθέσουν το λινκ που έχω με dolphin γιατί βλέπω ο κόμβος είναι στον user wind-team. (αχ ρε αλεξανιο που είσαι επιτέλους)
...και κάτι ακόμη που ξέχασα. Στους κόμβους που πρόσθεσα , στα γραφήματα της διασύνδεσης βγάζει error.
Υποθέτω ότι επειδή μάλλον δεν υπάρχει το κατάλληλο αρχείο . Δείτε το λίγο και αν είναι να σας το στείλω.
Σωστές οι προτάσεις.. θα το συζητήσουμε στη σημερινή συνάντηση.
Όσο για τα γραφήματα είναι επειδή δεν έχουν μπει γεωγραφικά-υψομετρικά δεδομένα για άλλες περιοχές.
(01-10-2008, 09:47 AM)kondorgr Έγγραψε: [ -> ]υπαρχει ενα προβλημα. δεν φαινεται πουθενα ο pomolo. δεν ξερω τον #αριθμο του για να μπορεσω να τον ξαναβαλω στο wind. ουτε στο αλλο forum υπαρχει. μηπως τον γνωριζει κανενας η να βαλω καποιον αλλο στην τυχη?

ευχαριστω

pomolo.wna.gr (#123)
Όταν μπαίνω στο wind απο ασύρματο δεν εμφανίζει τον χάρτη.
Απο internet δουλεύει άψογα.
Μπορεί κάποιος να το κοιτάξει;
Αυτο ειναι μια ρυθμιση την οποια πρεπει να κανει αυτος που εχει το πσ στο ασυρματο..πρεπει να δινει τους χαρτες του wind με το δικο του ιντερνετ..

ειχαμε το ιδιο προβλημα και με το wind.iwmn.net και το καναμε. .
παιδια θα γινει μηπως καποια διορθωση στο wind?παρατηρω οτι υυπαρχουν καποιοι κομβοι οπως καιο δικος μου που εχουν ελλειπεις πληροφοριες
ρε καπετανιε δεν μπορεις εσυ να τις συμπληρωσεις? νομιζω οτι ειναι αρκετα ευκολο. εδω εγω εδωσα τις πληροφορειες για το bb-link μου με τον pomolo
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9