WNA

Full Version: Συνάντηση μελών και φίλων WNA lofos.wna.gr Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Η συνάντηση με τα μέλη από άλλες κοινότητες μεταφέρεται για την Κυριακή 29 Ιανουαρίου - την ίδια μέρα με τη Γενική Συνέλευση δηλαδή, στην έδρα του συλλόγου. ( http://drivepark.wna.gr )

Για το Σάββατο 14 Ιανουαρίου θα γίνει συνάντηση στην Τούμπα, στο καφέ/bar/restaurant Λόφος στα Κωνσταντινοπολίτικα ( http://lofos.wna.gr )

Ο Σύνδεσμος Ασυρμάτων Δικτύων σκοπεύει να οργανώσει μια συνάντηση για όλα τα μέλη των ασυρμάτων κοινοτήτων στην Θεσσαλονίκη, με πιθανή ημερομηνία το Σαββατοκύριακο 14-15 Ιανουαρίου 2012.

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι, εκπρόσωποι κοινοτήτων ή συλλόγων αλλά και απλά μέλη και χρήστες των δικτύων να μας γνωστοποιήσουν έγκαιρα για την παρουσία τους για να κανονιστούν οι λεπτομέρειες και να γίνουν οι σχετικές ετοιμασίες.

Εάν υπάρχουν συγκεκριμένα θέματα συζήτησης ή πχ. παρουσιάσεις και άλλα θέματα για τα οποία θα χρειαστείτε χρόνο, παρακαλούμε να ενημερωθεί το Δ.Σ. για να οργανωθεί το πρόγραμμα.

Υπάρχει μια περίπτωση η συνάντηση να συνδυαστεί και με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου. Πιθανοί χορηγοί τις εκδήλωσης μπορούν να επικοινωνήσουν επίσης με το Δ.Σ.

Διεύθυνση email: ds (ατ)wna.gr
Οι μέρες πλησιάζουν, παρακαλώ να ενημερώσετε τα μέλη των υπολοίπων κοινοτήτων.
Επιπλέον περιμένω άτομα να δηλώσουν ενδιαφέρον για την διοργάνωση της εκδήλωσης.
Παρακαλώ να με ενημερώσετε άμεσα ποιοι μπορείτε να παραβρεθείτε στην συνάντηση Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012 έτσι ώστε να αποφασίσουμε εάν θα την κάνουμε στην έδρα του συλλόγου ή σε άλλο χώρο για να βγει σχετική ανακοίνωση.
(01-01-2012, 04:30 PM)stargazer Έγγραψε: [ -> ]Παρακαλώ να με ενημερώσετε άμεσα ποιοι μπορείτε να παραβρεθείτε στην συνάντηση Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012 έτσι ώστε να αποφασίσουμε εάν θα την κάνουμε στην έδρα του συλλόγου ή σε άλλο χώρο για να βγει σχετική ανακοίνωση.

kata 90% 8a mporeso na er8o kata protimisi sto gafe loft ?
hmm kai egw logika mporw
θα προσπαθησω να ειμαι και εγω εκει
Η συνάντηση με τα μέλη από άλλες κοινότητες μεταφέρεται για την Κυριακή 29 Ιανουαρίου - την ίδια μέρα με τη Γενική Συνέλευση δηλαδή, στην έδρα του συλλόγου. ( http://drivepark.wna.gr )

Για το Σάββατο 14 Ιανουαρίου θα γίνει συνάντηση μελών και φίλων του WNA στην Τούμπα, στο καφέ/bar/restaurant Λόφος στα Κωνσταντινοπολίτικα ( http://lofos.wna.gr )
Θα είμαι και εγώ το Σάββατο...
Θα προτιμούσα κατά τις 18:00 στο Λόφο...
Μέχρι τις 15:00 - 15:30 θα δουλεύω.
Γιατι οχι, και για τους σινεφλς της περιπετειας, μετα τη συναντηση το καφεδακι θα παμε να δουμε το the girl with the dragon tatoo.

θα το κάνουμε στις 16.00 τελικά να δούμε και λίγο το φως του ήλιουSmile