WNA

Full Version: Ερευνητικό πρόγραμμα μέτρησης ευρυζωνικής σύνδεσης - δωρεάν router
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η SamKnows από κοινού στοχεύουν να παρέχουν στην Ευρώπη αξιόπιστα και ακριβή στατιστικά στοιχεία για την απόδοση της ευρυζωνικότητας σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι εθελοντές θα λάβουν μία μονάδα μέτρησης της ευρυζωνικότητας, κατασκευασμένη ειδικά για αυτόν το σκοπό, η οποία θα μπορεί να συνδεθεί με το υπάρχον μόντεμ ή δρομολογητή (router). Η μονάδα ονομάζεται SamKnows Whitebox.

Το SamKnows Whitebox (TP-LINK TL-WR741ND Wireless N Router) είναι μια συσκευή μέτρησης, εγκεκριμένη από τον τομέα διαδικτυακών συνδέσεων, και σχεδιασμένη για τη μέτρηση της απόδοσης της ευρυζωνικής σύνδεσής σας. Αναπτύχθηκε για να μπορέσετε να μετρήσετε με ακρίβεια την απόδοση του δικού σας ISP.

Αν ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε φιλοξενώντας ένα SamKnows Whitebox, και συμμετέχοντας στην αλλαγή της όψης του τομέα της ευρυζωνικότητας στην Ευρώπη, τότε σας παρακαλούμε να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας στη σελίδα http://www.samknows.eu/


Το SamKnows αναζητά εθελοντές στις παρακάτω χώρες, μεταξύ των οποίων είναι και η Ελλάδα: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Μάλτα, Πορτογαλία, Ρουμανία, Πολωνία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία και Βρετανία.