WNA

Full Version: Η Microsoft και η Nokia πιθανόν να ανακοινώσουν συσκευή με Windows Phone στις 17/8
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Η Microsfot και η Nokia ενδεχομένως προγραμματίζουν για τις 17 Αυγούστου εκδήλωση για την ανακοίνωση της νέας συσκευής Nοkia με λειτουργικό σύστημα Windows Phone. Οι δύο εταιρείες έχουν αποστείλει από κοινού προσκλήσεις για εκδήλωση στην GamesCom της Κολωνίας στην Γερμανία.

Η πρόσκληση υπόσχεται σε όσους παραβρεθούν "εντυπωσιακή δράση και εκπλήξεις οι οποίες θα κάνουν την εκδήλωση αξέχαστη".

Το πρώτο κινητό της Nokia με λειτουργικό Windows Phone 7.5 και κωδική ονομασία Sea Ray, με τα σημερινά δεδομένα μοιάζει αρκετά στο Ν9, το οποίο ανακοινώθηκε πρόσφατα και έχει λειτουργικό Meego. H Nokia έχει προγραμματίσει το λανσάρισμα 7 συσκευών με Windows Phone 7 για την Ευρώπη για φέτος.

Συνημμένο Αρχείο 89988Τα Windwows Phone 7.5 με την κωδική ονομασία Mango πέρασαν στην φάση RTM μόλις την προηγουμένη εβδομάδα και διαθέτουν αρκετά πολυαναμενόμενα νέα χαρακτηριστικά όπως η προσθήκη HTML5 στον Internet Explorer 9, καλύτερη ενσωμάτωση του Twitter, καλύτερη υποστήριξη multitasking, βελτιωμένο σύστημα μηνυμάτων, νέες λειτουργίες Bing.

Υπάρχει αρκετή συζήτηση σχετικά με τις νέες εκδόσεις των Windows Phone. Ήδη η Microsoft εργάζεται πάνω στην έκδοση Apollo η οποία τοποθετείται περί τα τέλη του 2012, με πιθανή μία ακόμα ενδιάμεση έκδοση με την κωδική ονομασία Tango. Κάποια από αυτές τις εκδόσεις θα μπορούσε να είναι η Windows Phone 8.


Πηγή: Techspot











Συνημμένες Εικόνες



microsoft_nokia_august_17.jpg (41,9 KB)









Posted on Wed, 03 Aug 2011 08:35:14 GMT at http://www.adslgr.com/forum/showthread.p...to=newpost