WNA

Full Version: Huawei: Ρεκόρ ταχύτητας 1.2Gb/s σε προηγμένο ασύρματο δίκτυο LTE
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Δελτίο Τύπου: 29 Μαρτίου 2010: Η Huawei, ένας από τους κορυφαίους παρόχους λύσεων επόμενης γενιάς για τηλεπικοινωνιακά δίκτυα, ανακοίνωσε ότι σε δοκιμή που έγινε στο πλαίσιο του Συνεδρίου CTIA Wireless 2010 στο Las Vegas, πέτυχε τις υψηλότερες ταχύτητες downlink προηγμένου LTE, έως και 1.2 Gb/s!
Η τεχνολογία προηγμένου LTE της Huawei βοηθά στην μελλοντική ανάπτυξη του LTE για παρόχους, και την παροχή μιας πραγματικά αξεπέραστης ευρυζωνικής εμπειρίας για τους καταναλωτές. Οι ταχύτητες ρεκόρ, που ξεπερνούν τα σημερινά δίκτυα 3G έως και 40 φορές, αναμένεται να φέρουν την επανάσταση στην εμπειρία του τελικού χρήστη καλύπτοντας απαιτήσεις σε bandwidth διαφόρων εφαρμογών με μεγάλο βάρος δεδομένων,” δήλωσε σχετικά η κα. Karen Yu, Πρόεδρος της Huawei στις ΗΠΑ. “Η Huawei θα συνεχίσει να επενδύει σε τεχνολογίες LTE, και δεσμεύεται στην προώθηση των εξελίξεων της αγοράς.”Για τη δοκιμή, η Huawei’s χρησιμοποίησε την πρωτότυπη λύση SingleRAN προηγμένου LTE με multi-carrier wideband radio μεγέθους 80 MHz, το οποίο διαθέτει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: carrier aggregation (CA), 4x4 multi-input multi-output (MIMO), coordinated multipoint transmission (CoMP) and relay. Η λύση SingleRAN της Huawei υποστηρίζει δικτυακή σύγκλιση και εξέλιξη πολλαπλών σημείων μειώνοντας ταυτόχρονα το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας για τους παρόχους.

Η λύση LTE της Huawei παρέχει μέσα από τεχνολογία All-IP υψηλής ταχύτητας, με χαμηλό latency και υψηλή αποδοτικότητα φάσματος, ένα αξιόπιστο κινητό δίκτυο που εμπλουτίζει τη συνολική εμπειρία των κινητών υπηρεσιών multi-media. Η Huawei, ο κορυφαίος προμηθευτής δικτύων LTE/SAE, ήδη έχει εγκαταστήσει περισσότερα από 60 δίκτυα LTE, συμπεριλαμβανομένων και 9 εμπορικών δικτύων.


Σχετικά με τη Huawei
Η Huawei, ένας από τους κορυφαίους παρόχους λύσεων επόμενης γενιάς για τηλεπικοινωνιακά δίκτυα, πλέον παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες σε 45 από τους 50 κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους παγκοσμίως. Η εταιρεία έχει δεσμευτεί να παρέχει καινοτόμα και εξειδικευμένα προϊόντα, υπηρεσίες, και λύσεις που αποσκοπούν στην μακροπρόθεσμη ανάπτυξη των δυνατοτήτων των πελατών της.

Πηγή: Huawei

Posted on Tue, 30 Mar 2010 08:35:22 GMT at http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=377967&goto=newpost
Όπως βλέπουμε τα ασύρματα δίκτυα έχουν ακόμη πολύ μέλλον...
Καλός ο χαλκός αλλά δεν αρκεί πλέον Wink