Wireless Networks Association   Σύνδεσμος Ασυρμάτων Δικτύων   [ Θέλουμε το σήμα μας να φτάσει παντού! Βάλτε από τώρα το στίγμα σας στο Χάρτη κάλυψης δικτύων, και αφήστε σε εμάς όλα τα υπόλοιπα! ]
 

Thread Rating:
  • 0 Ψήφοι - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Αλλαγές στο WiND.wna.gr
» Εμφάνιση ενεργών διασυνδέσεων
17-05-2016, 12:20 PM, (This post was last modified: 17-05-2016, 12:22 PM {2} by stargazer.)
#1
Exclamation  Αλλαγές στο WiND.wna.gr
Αγαπητοί φίλοι διαχειριστές κοινοτήτων,
Γίνεται μια προσπάθεια να εμφανίζονται στους χάρτες μόνο οι ενεργοί κόμβοι με βάση τα routes που ανακοινώνονται στο routing table.

Από σήμερα, εάν δεν έχετε καταχωρημένες C-Class για τους κόμβους της κοινότητάς σας το πιο πιθανό είναι οι διασυνδέσεις να εμφανίζονται ανενεργές.

Η wind.wna.gr παίρνει πλέον τα routes αυτόματα από το routing table
http://www.wna.gr/wind/tools/network/routes.txt
και ψάχνει τους κόμβους ανάλογα με τα ενεργά C-Class.

Εάν έχει ήδη C-Class ο κομβούχος και δεν είναι καταχωρημένο στο wind.wna.gr αλλά μόνο σε αυτό της τοπικής κοινότητας πρέπει να αιτηθεί και στα σχόλια να βάλει ποιο είναι το ενεργό. Τότε ένας από τους διαχειριστές της κοινότητας μπορεί να το εγκρίνει έτσι ώστε να λειτουργεί σωστά το όλο σύστημα.

Σημειώνεται πως το φόρουμ του wna.gr αφαιρεί η προσθέτει δικαιώματα σε διάφορες ενότητες ανάλογα με το εάν έχει κάποιος κόμβο με ενεργές διασυνδέσεις.
Προφανώς όλοι όσοι εμφανίζονται offline θα πάρουν μήνυμα από το φόρουμ την επόμενη φορά που θα συνδεθούν στο wna.gr, πως οι διασυνδέσεις τους είναι ανενεργές στο wind.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να γράψετε εδώ ( http://www.wna.gr/forum/thread-7870.html ) ή στο [email protected]
Ασύρματα δίκτυα: Πρόκειται για σημεία πρόσβασης τεχνολογιών WiFi, ενωμένα συνήθως σε ένα ενιαίο δίκτυο που παρέχει υπηρεσίες παραπλήσιες με αυτές του Internet, με μεγαλύτερες όμως ταχύτητες και χωρίς χρέωση. Πάνω από όλα όμως πρόκειται για ομάδες ανθρώπων ενωμένες στο ίδιο δίκτυο (Ασύρματη κοινότητα) που μοιράζονται το χόμπυ τους για την τεχνολογία. Το ασύρματο αυτό δια-δίκτυο βασίζεται στην ομαδικότητα, στον εθελοντισμό και στην προσφορά
Πείτε το στους φίλους σας!


Forum Jump:

Return to TopReturn to Content