Wireless Networks Association   Σύνδεσμος Ασυρμάτων Δικτύων   [ Θέλουμε το σήμα μας να φτάσει παντού! Βάλτε από τώρα το στίγμα σας στο Χάρτη κάλυψης δικτύων, και αφήστε σε εμάς όλα τα υπόλοιπα! ]
 

Thread Rating:
  • 0 Ψήφοι - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Συναντήσεις στο νέο Tech Ministry [συζήτηση]
27-09-2015, 02:58 PM, (This post was last modified: 27-09-2015, 03:15 PM {2} by stargazer.)
#1
Συναντήσεις στο νέο Tech Ministry [συζήτηση]
Καλησπέρα,

Προσπαθούμε να οργανώσουμε μια τακτική συνάντηση μελών της Ασύρματης Κοινότητας κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα το απόγευμα στο Νέο Tech Ministry (Ίωνος Δραγούμη 39 - γωνία με Εγνατία στον 6ο όροφο)

Πλέον θα εμφανίζεται αυτόματα στο Ημερολόγιο του φόρουμ του WNA.gr ένα Event που θα αφορά συνάντηση στο χώρο του Tech Ministry. Θα προσπαθήσουμε κάθε φορά να είναι εκεί κάποιος από την ασύρματη κοινότητα, αλλά για σιγουριά έχουμε βάλει και μια νέα δυνατότητα στο φόρουμ που μπορείτε να δηλώσετε την παρουσία σας για να ξέρετε και ποιοι θα είναι.

Προφανώς εάν δεν δηλώνει κανείς πως θα πάει δε θα μαζευόμαστε, γι' αυτό καλό είναι να δηλώνετε εάν θα παρευρεθείτε πατώντας το κουμπάκι "Singup Sheet / φύλλο εγγραφής"

Συγνώμη που το ανακοινώνω λίγο αργά για αυτή τη Δευτέρα, αλλά όποιος το δει ας ενημερώσει τηλεφωνικώς και τους κοντινούς του..

Υ.Γ.: Ενδεχομένως να γίνονται κάποια παράλληλα Events και να μαζεύονται και άλλα μέλη του Tech Ministry, στην περίπτωση αυτή - εάν είναι κλεισμένο κάποιο event/παρουσίαση/σεμινάριο ή θα το παρακολουθούμε ή θα πηγαίνουμε κάπου δίπλα για καφέ ή φαγητό, δηλαδή προηγείται το event των μελών του χώρου.
Ασύρματα δίκτυα: Πρόκειται για σημεία πρόσβασης τεχνολογιών WiFi, ενωμένα συνήθως σε ένα ενιαίο δίκτυο που παρέχει υπηρεσίες παραπλήσιες με αυτές του Internet, με μεγαλύτερες όμως ταχύτητες και χωρίς χρέωση. Πάνω από όλα όμως πρόκειται για ομάδες ανθρώπων ενωμένες στο ίδιο δίκτυο (Ασύρματη κοινότητα) που μοιράζονται το χόμπυ τους για την τεχνολογία. Το ασύρματο αυτό δια-δίκτυο βασίζεται στην ομαδικότητα, στον εθελοντισμό και στην προσφορά
Πείτε το στους φίλους σας!


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Thread Author Replies Views Last Post
  [Θεσσαλονίκη] Διαδοχικές συναντήσεις ομάδας κόμβων stargazer 0 1,699 17-08-2012, 09:01 PM
Last Post: stargazer
  Έκτακτο Συναντήσεις για νέα και παλιά μέλη stargazer 2 3,188 14-10-2011, 08:17 PM
Last Post: Redlance

Forum Jump:

Return to TopReturn to Content