Wireless Networks Association   Σύνδεσμος Ασυρμάτων Δικτύων   [ Θέλουμε το σήμα μας να φτάσει παντού! Βάλτε από τώρα το στίγμα σας στο Χάρτη κάλυψης δικτύων, και αφήστε σε εμάς όλα τα υπόλοιπα! ]
 

Thread Rating:
  • 0 Ψήφοι - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Η Alcatel-Lucent ολοκληρώνει την εγκατάσταση της πλατφόρμας IN νέας γενιάς του OTE
04-11-2010, 03:15 PM,
#1
Η Alcatel-Lucent ολοκληρώνει την εγκατάσταση της πλατφόρμας IN νέας γενιάς του OTE
Δελτίο Τύπου: Η Alcatel-Lucent ολοκλήρωσε με επιτυχία την εγκατάσταση μιας πλατφόρμας νέας γενιάς για τις εφαρμογές Ευφυούς Δικτύου (Intelligent Network – IN) του ΟΤΕ.

Ο Οργανισμός αποκτά πλέον μια ιδιαίτερα αξιόπιστη λύση για την παροχή προηγμένων υπηρεσιών.
“Αποστολή μας είναι να συνεργαζόμαστε στενά με τον πελάτη, να κατανοούμε τις ανάγκες του, να σχεδιάζουμε και τελικά να υλοποιούμε τις κατάλληλες λύσεις επικοινωνίας, οι οποίες θα τον βοηθήσουν να πετύχει τους επιχειρηματικούς του στόχους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο,” δήλωσε ο κ. Γιώργος Νταλαμάγκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Alcatel –Lucent Hellas.

“Στο συγκεκριμένο έργο, ο OTE μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την εμπειρία μας όσον αφορά την τεχνολογία των δικτύων IN, αλλά και να αξιοποιήσει την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει μέσα από την υλοποίηση ανάλογων σύνθετων έργων σε ολόκληρο τον κόσμο, ώστε να διασφαλίσει την επιτυχή του ολοκλήρωση.”
Σχετικά με τη λύση της Alcatel-Lucent

Η λύση βασίζεται στην Open Service Platform (OSP) A8690 της Alcatel-Lucent, μια ανοικτή και επεκτάσιμη πλατφόρμα, η οποία μπορεί να ενσωματωθεί σε υπάρχοντα δίκτυα ανεξαρτήτως τεχνολογίας. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα αξιοποιεί την εμπειρία της Alcatel-Lucent στα δίκτυα ΙΝ και παρέχει ένα ολοκληρωμένο και ευέλικτο περιβάλλον επιπέδου carrier grade, μέσα στο οποίο μπορούν να σχεδιαστούν και να υλοποιηθούν σε πραγματικό χρόνο προηγμένες εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

Στη λύση περιλαμβάνεται, επίσης, η Σουίτα εφαρμογών Instant Convergent Charging Suite (ICC) της Alcatel-Lucent, η οποία αποτελεί την απάντηση στην αυξανόμενη ζήτηση για την παροχή προπληρωμένων υπηρεσιών από τα δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στους συνδρομητές να πραγματοποιούν κλήσεις από οποιοδήποτε σημείο του δικτύου μέχρι να εξαντληθούν οι μονάδες που αντιστοιχούν σε κάποιο προπληρωμένο ποσό. Επιπλέον, η εφαρμογή Flexible Routing & Charging (FRC) της Alcatel-Lucent επιτρέπει στους παρόχους να προσφέρουν υπηρεσίες φωνής τόσο με τον κλασικό τρόπο δρομολόγησης και χρέωσης (π.χ. χωρίς χρέωση για τον καλούντα, πρόσβαση σε καθολικές υπηρεσίες, πρόσβαση σε γραμμές αυξημένης χρέωσης), όσο και νέες καινοτομικές υπηρεσίες όπως, π.χ., το televoting, το Internet callback, η φιλοξενία κέντρων εξυπηρέτησης πελατών (hosted contact center) και οι προσωπικές καθολικές τηλεφωνικές υπηρεσίες (universal personal telephony). Τέλος, ο ενσωματωμένος server SRP της Alcatel-Lucent, εξασφαλίζει ένα φιλικό περιβάλλον υποστήριξης IVR και φωνητικών εντολών για υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας.

Η Alcatel-Lucent προσφέρει στους παρόχους μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών, όπως η διαχείριση έργων, η παροχή συμβουλών, η σχεδίαση υπηρεσιών, η ενοποίηση εφαρμογών και λογισμικού, η εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, καθώς και η υποστήριξη των λειτουργιών του τηλεπικοινωνιακού δικτύου.


Σχετικά με την Alcatel-Lucent

Η Alcatel-Lucent (Euronext Paris και NYSE: ALU) αποτελεί έναν έμπιστο συνεργάτη τηλεπικοινωνιακών παρόχων, επιχειρήσεων, βιομηχανιών στρατηγικής σημασίας από το χώρο της Άμυνας, της Ενέργειας, της Υγείας, των Μεταφορών, αλλά και κυβερνήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο, ο οποίος παρέχει λύσεις για την παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας δεδομένων, φωνής, και βίντεο. Η Alcatel-Lucent εκμεταλλεύεται την ασύγκριτη τεχνική κι επιστημονική εμπειρία των Bell Labs, ενός από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής καινοτομίας στη βιομηχανία των επικοινωνιών, και διατηρεί ηγετική θέση στην αγορά των σταθερών, των κινητών και των ευρυζωνικών επικοινωνιών, των τεχνολογιών IP, των εφαρμογών και των υπηρεσιών για παρόχους επικοινωνίας. Με δραστηριότητες σε περισσότερες από 130 χώρες και με τη μεγαλύτερη εμπειρία στον κλάδο της, αναφορικά με την παροχή υπηρεσιών, η Alcatel-Lucent είναι ένας τοπικός συνεργάτης με παγκόσμια πρόσβαση. Το 2009 η Alcatel-Lucent είχε έσοδα 15.2 δισεκατομμυρίων ευρώ. Έχει την έδρα της στη Γαλλία, και διατηρεί τα κεντρικά της γραφεία στο Παρίσι. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Alcatel-Lucent στο Ίντερνετ : http://www.alcatel-lucent.com, να διαβάσετε τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις στο blog της Alcatel-Lucent http://www.alcatel-lucent.com/blog, και να παρακολουθείτε τα νέα μας από το Twitter: http://twitter.com/Alcatel_Lucent.



Πηγή: Alcatel-Lucent


Posted on Thu, 04 Nov 2010 11:27:28 GMT at http://www.adslgr.com/forum/showthread.p...to=newpost


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Thread Author Replies Views Last Post
  Photovine: Ξεκίνησε η λειτουργία της νέας υπηρεσίας διαμοιρασμού φωτογραφιών admin 0 3,619 14-07-2011, 10:54 AM
Last Post: admin
  Oracle: Κυκλοφόρησε η έκδοση Release Candidate της νέας Java 7 admin 0 3,375 08-07-2011, 01:25 PM
Last Post: admin
  Mozilla: νέο μοντέλο διάθεσης νέας έκδοσης του Firefox κάθε 16 εβδομάδες admin 0 3,471 20-03-2011, 01:57 PM
Last Post: admin
  H Audi και η Alcatel-Lucent παρουσιάζουν αυτοκίνητο με ενσωματωμένη συνδεσιμότητα LTE admin 0 3,584 19-02-2011, 02:03 AM
Last Post: admin
  Bρετανία: Η γρήγορη ευρυζωνική πρόσβαση αποτελεί κριτήριο αγοράς νέας κατοικίας admin 0 3,734 15-02-2011, 11:35 PM
Last Post: admin
  Η Αlcatel Lucent παρουσιάζει μία νέα τεχνολογία για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας admin 0 3,718 12-02-2011, 04:09 PM
Last Post: admin
  Η VMware ετοιμάζει εικονική εγκατάσταση Android σε LG smartphone admin 0 3,447 19-12-2010, 09:35 PM
Last Post: admin
  Παρουσίαση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ανοικτού κώδικα "ARDUINO" admin 1 5,038 24-10-2010, 10:23 AM
Last Post: geo_stef
  ΟΤΕ: Ανάπτυξη δικτύου πρόσβασης οπτικών ινών νέας γενιάς με ταχύτητες 30/2.5 & 50/5Mbps admin 0 3,715 12-10-2010, 12:55 PM
Last Post: admin
  Η Microsoft ανακοινώνει την τιμή του Kinect και της νέας κονσόλας Xbox 360 4GB admin 0 3,188 21-07-2010, 08:54 PM
Last Post: admin

Forum Jump:

Return to TopReturn to Content