Wireless Networks Association   Σύνδεσμος Ασυρμάτων Δικτύων   [ Θέλουμε το σήμα μας να φτάσει παντού! Βάλτε από τώρα το στίγμα σας στο Χάρτη κάλυψης δικτύων, και αφήστε σε εμάς όλα τα υπόλοιπα! ]
 

Thread Rating:
  • 0 Ψήφοι - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ΟΤΕ : portal για την υγεία στο www.healthpages.gr
15-07-2010, 04:15 PM,
#1
ΟΤΕ : portal για την υγεία στο www.healthpages.gr
Δελτίο Τύπου:
Αθήνα, 15 Ιουλίου 2010– Το πλήρες portal για την υγεία, www.healthpages.gr παρουσιάζει ο ΟΤΕ.
Στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα:
να αναζητήσουν πληροφορίες για οποιοδήποτε θέμα υγείας τους απασχολεί, μέσα από έναν πλήρη & εύχρηστο «οδηγό» για ιατρικά θέματα,
να ενημερωθούν για τις φωνητικές πύλες «1515» και «1535», που έχει θέσει σε λειτουργία ο ΟΤΕ, μέσω των οποίων αντίστοιχα μπορούν να κλείνουν ραντεβού για ιατρικές εξετάσεις τόσο στα δημοτικά ιατρεία του Δήμου Αθηναίων όσο και σε συμβεβλημένα δημόσια νοσοκομεία πανελλαδικά.
Το περιεχόμενο του portal www.healthpages.gr επιμελείται η εταιρεία Ιατρικές Εκδόσεις ΚΑΥΚΑΣ και περιλαμβάνει χρηστικές πληροφορίες π.χ. εφημερεύοντα νοσοκομεία και φαρμακεία, αναζήτηση ιατρών, τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης, κλπ. Επίσης, προβάλλει θέματα που καλύπτουν σφαιρικά τον τομέα της υγείας, παρουσιάζοντας μια on-line εγκυκλοπαίδεια υγείας, καθώς και άλλες ενότητες που έχουν σχέση με διατροφή, άσκηση, εναλλακτικές θεραπείες κ.α.
Τα παραπάνω έρχονται να συμπληρώσουν διαδικτυακά την παροχή υπηρεσιών προς το κοινό, μέσω των δύο υφιστάμενων φωνητικών πυλών του ΟΤΕ, «ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ-1535» και «ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ-1515». Καλώντας αντίστοιχα τις παραπάνω γραμμές οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν ιατρικά ραντεβού σε δημόσια νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα και στα δημοτικά ιατρεία του Δήμου Αθηναίων. Η κλήση από σταθερό ΟΤΕ χρεώνεται με αστική χρονοχρέωση από οπουδήποτε στην Ελλάδα, ενώ και οι δυο γραμμές λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου.

Πρακτικά, οι πολίτες που καλούν είτε το «1515» είτε το «1535» συνομιλούν με ένα αυτόματο πληροφοριακό σύστημα που έχει τη δυνατότητα αναγνώρισης φωνής (InteractiveVoiceRecognition). Μέσω της συγκεκριμένης τεχνολογίας, ο ενδιαφερόμενος «συνομιλεί» με έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ο «διάλογος» είναι καθοδηγούμενος από το αυτόματο πληροφοριακό σύστημα, το οποίο θέτει ερωτήματα στον ενδιαφερόμενο, διευκολύνοντάς τον στο κλείσιμο ραντεβού.

Με τις παραπάνω υπηρεσίες του ΟΤΕ απλοποιείται το κλείσιμο ενός ιατρικού ραντεβού στα 7 δημοτικά ιατρεία του δήμου Αθηναίων, καθώς και σε περισσότερα από 55 δημόσια νοσοκομεία πανελλαδικά.



Posted on Thu, 15 Jul 2010 11:50:53 GMT at http://www.adslgr.com/forum/showthread.p...to=newpost
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται από τον χρήστη admin δημοσιεύονται αυτόματα μέσω του συστήματος. Το ίδιο ισχύει και για προσωπικά ενημερωτικά μηνύματα. Μην απαντάτε με pm στον χρήστη admin καθώς δεν τα διαβάζει κανείς. Μπορείτε να απευθύνεστε στην ομάδα διαχείρισης και στο ΔΣ του συλλόγου


Μηνύματα σε αυτό το θέμα
ΟΤΕ : portal για την υγεία στο www.healthpages.gr - by admin - 15-07-2010, 04:15 PM

Forum Jump:

Return to TopReturn to Content